RX 6700 sistemde AFMF 2 çalışmıyor

ClasicMan

Centipat
Daha fazla  
Yeni gelen AFMF 2'yi AMD'nin kendi sitesinden driver olarak indirdim ve kurdum fakat Dying Light 2 oyununda AFMF 2 işe yaramadı. Ekran kartım RX 6700, ışın izleme ayarlarında 70-80 arası FPS alırken 60-70 arası almaya başladım ve drop yedim. AFMF 2 dışında herhangi bir ayar açmadım. Başka oyunda denemedim, belki sadece DY2'de çalışmıyordur.

Bende de aynı kart var her oyunda tam ekran veya tam ekran penceresizdeyken çalışmıyor hata veriyor pencerelideyken çalıştığını söylüyor ama FPS'im aynı.

AMD'nin uygulaması üzerinden baktığında artmış olarak göreceksin. Farklı bir yerden baktığında destek olmadığı için yükselmiş değeri göremezsin.
Sadece FPS göstergesi düşmüyor oyuna drop ta giriyor dedikleri gibi Adrenalin Edition a çıkana kadar kullanmamak bence en iyisi

Sadece FPS göstergesi düşmüyor oyuna drop ta giriyor dedikleri gibi Adrenalin Edition a çıkana kadar kullanmamak bence en iyisi
Bazı oyunlarda iyi çalışıyor sadece. Artmış olarak gözükse bile aslında o değeri hissetmiyorsun evet. Mesela RDR 2'de bayağı kötü çalışırken Cyberpunk 2077'de diğerine nazaran daha iyi iş yapıyor. Gelişmesi gereken bir sistem şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…