RX 6700 vs RTX 3060 Ti

İade etsem paramın ne zaman geleceği belli değil ki.. alalı daha 2-3 saat oldu o kadar üzüldüm ki şuan da.
Ben 1 aydır takip ediyordum. Neredeyse 13 Bin TL'ye sadece 6600 sistem alacakken vazgeçtim. Sonra fiyatlar arttı vs vs. Şimdi de bu kasayı takip ettim. Fiyatı indirimsiz haldeyken bile güzel. Ama aldığın kasada çok güzel. Kısmet böyleymiş. Bende Saat 22:00'ı bekliyorum.

RX 6700 XT Azıcık daha güçlü o kadar. Birini iptal edip diğerini almaya bu fiyatlarda gerek yok ama gaming gecesinde 2-3 bin lira indirime girerse işte o zaman alınır.

@ßutterFlyEffect senin aldığın da güzel sistem, üzülmeni gerektirecek bir durum yok.
Hemen hemen kafa kafayalar ama hem asus güç kaynağı hem asus kasası var o sistemde. Üstüne üstlük birde 15-16 bandıda düşerse çok üzer işte bu durum.. Yoksa performans olarak yakın sistemler muhtemelen. Birinin kas gücü avantajı diğerinin rtx ve dlss desteği var

Hocam kredi kartıyla aldıysan bankayı arayarak limitini arttırmayı deneyebilirsin. Meblağ yüksek olduğu limiti arttırmayabilirler ama denemekten zarar gelmez. Annenin, babanın ya da kardeşinin kredi kartından geri vermek kaydıyla alma imkanın yok mu?

Var zaten iade yapılınca direk geri verebilirim fakat, evlenme öncesinde olduğum için çok büyük kavga gürültü çıkar etraftan istersem

Bende 13.5k ya sistem topladım 3060 bir sistem. Parçalarım gayet iyi üst düzey. 15e düşerse bende üzülürüm. Keşke 2-3 ay daha bekleseydim derim ama yapacak bir şey yok.

Bende 13.5k ya sistem topladım 3060 bir sistem. Parçalarım gayet iyi üst düzey. 15e düşerse bende üzülürüm. Keşke 2-3 ay daha bekleseydim derim ama yapacak bir şey yok.

İ5 11400f
Geil evo x ii 2x8 16gb 3200mhz ram
Asıs prime h510m-k
İnno 3d rtx 3060ti twin x2
Kingston snvs/500g 500gb m2 nvme ssd
1tb 7200rpm wd caviar blue
Cooler master elite v3 600w+80 psu
Cooler master mb311l argb kasa

Sizce benim parçalarım nasıl hocam ? Markam modeller iyi mi sizce ? Anakart kötü gibi sadece ama anakart yani ne gibi eksisi olabilir m2ssd yeride var pcı 4.0 da destekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…