RX 6700 vs RTX 4060

RX 6700 alınır ama RX 6xxx serisinde açık ara insanların yazılım konusunda en çok dert yandığı karttır. Eskisi gibi WattMan arızaları yok çok şükür ama alt takımın kaliteli değilse (RAM, PSU, anakart) seni pişman edebilir. Genelde en çok stutter ve ufak tefek keyfini kaçıracak sorunlar çıkabiliyor.

Ben RX 6600 ile 24.2.1 sürücüsü çıkana kadar neredeyse 1.5-2K verip RTX 3060'a geçecektim o kadar canımı sıkmıştı.

1.5 senedir RX6700 kullanıyorum hiç yazılım problemi yaşadım demedim şimdiye kadar hocam.

Kalkında bir şükür namazı kılın, 1 senedirde tüm güncelleme yamalarında RX 6700 ile ilgili sorunlar var hep...
6xxx serisinin en bela kartıdır.

Mart 2023'te beri Sapphire RX6700 10GB kullanıyorum bahsettiğiniz sorunlar yaşamadım bu kartımdan önce RX 5600XT vardı onda belirtiğiniz bütün sorunlar vardı, direkt karta suç atmak yerine diğer donanım parçaları bile stabiliteyi bozabilir,

RX5000 serisi çok daha sorunlu bir seri, RX6000 serisinde bu sorunlar çok çok azaldı, hatta donanımda stabiliteye bozacak bir parça yoksa bu tarz hataları kolay kolay almazsınız.

Tabii kart arızalı ise o başka.

Yine'de güncellik iyidir eğer sıfır'dan PC alınacaksa arada devasa fiyat farkı yoksa RTX 4060 yanayım hem yazılım hem de DLSS 3 gibi nimetlerden yararlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…