Hemen alınması gerekiyorsa paylaştıgım sistemi alabilirsin, 32 GB RAM seçeneği ve B550 anakart seçilerek alınabilir. RX6700xt de seçilebilir, tabi bu sizin isteklerinize göre değişebilir. Ben şu an için alıcak olsam RX 6700xt tercih ederdim tabi bu benim tercihim.
3060 Ti, 370'den daha iyi bir ekran kartı mı ? Yıllardır laptop kullandığım için pek hakim değilim. Bir de 8 GB Vram konusundan sıkıntı çeker miyim ? Beni korkutan kısım orası. Teşekkürler bu arada.
3060 Ti, 370'den daha iyi bir ekran kartı mı? Yıllardır laptop kullandığım için pek hakim değilim. Bir de 8 GB VRAM konusundan sıkıntı çeker miyim? Beni korkutan kısım orası. Teşekkürler bu arada.
8 GB VRAM konusunda sıkıntı çekebilirsiniz, tam emin değilim ama 2K çözünürlükte VRAM bazı oyunlarda yetersiz kaldığıyla alakalı konuları okudum, bu nedenle VRAM avantajı olan RX 6700 XT de seçilebilir.
8 GB VRAM konusunda sıkıntı çekebilirsiniz, tam emin değilim ama 2K çözünülükte VRAM bazı oyunlarda yetersiz kaldığıyla alakAlı konuları okudum, bu nedenle VRAM avantajı olan RX 6700 XT de seçilebilir.
8 GB VRAM konusunda sıkıntı çekebilirsiniz, tam emin değilim ama 2k çözürnülükte VRAM bazı oyunlarda yetersiz kaldığıyla alaklı konuları okudum, bu nedenle VRAM avantajı olan RX6700xt de seçilebilir.
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar. Anladığım kadarıyla RX 6700 XT sorunları olan bir kart değil. Vram avantajından dolayı 6700 almaya karar verdim. Tekrardan teşekkürler herkese.