Farukkksss Picopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #11 lonerio34 dedi: 1080p ve 2K FurMark testinde 186 watt çekiyor. Aynı kartı başka bir arkadaşım kullanıyor bu iki testte 202W çekiyor. Denedim fakat eski haline geri gelmedi. Sorunun çözümünü buldum. AMD ekran kartlarında çift BIOS bulunuyormuş. Bendeki BIOS sessiz modda kaldığı için 186watt güç değerini görüyormuşum. BIOS'u OC moduna geçirerek 202watt - 203watt değerlerini görmeye başladım. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan mı yoksa AMD yazılımı üzerinden mi nasıl yaptınız?
lonerio34 dedi: 1080p ve 2K FurMark testinde 186 watt çekiyor. Aynı kartı başka bir arkadaşım kullanıyor bu iki testte 202W çekiyor. Denedim fakat eski haline geri gelmedi. Sorunun çözümünü buldum. AMD ekran kartlarında çift BIOS bulunuyormuş. Bendeki BIOS sessiz modda kaldığı için 186watt güç değerini görüyormuşum. BIOS'u OC moduna geçirerek 202watt - 203watt değerlerini görmeye başladım. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan mı yoksa AMD yazılımı üzerinden mi nasıl yaptınız?
L lonerio34 Megapat Katılım 21 Mart 2013 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #12 Farukkksss dedi: BIOS'tan mı yoksa AMD yazılımı üzerinden mi nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı üzerinde ekran kartı için BIOS Switch'i var. O Switch'i O.C. Moda geçirdim ve O.C. BIOS modu ile açıldı ekran kartı.
Farukkksss dedi: BIOS'tan mı yoksa AMD yazılımı üzerinden mi nasıl yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı üzerinde ekran kartı için BIOS Switch'i var. O Switch'i O.C. Moda geçirdim ve O.C. BIOS modu ile açıldı ekran kartı.