RX 6700 XT ekran kartını söküp taktım ama ekran gelmiyor

yasin bilgehan

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ekran kartını başka bir PC'ye takmak için sökmüştüm ama başka PC'ye takamadan işim olduğu için tekrar kendi kasama taktım yani sadece söktüm kutusuna koydum tekrar çıkarıp taktım ama ekran gelmemeye başladı. Kablolarını değiştirip denedim tekrar görüntü alamadım. İşlemci RAM BIOS pili söktüm taktım yine ekran gelmedi. Bir öneriniz var mı?

• Anakart: Gigabyte H510M h
  • Ekran kartı: RX 6700 XT.
  • İşlemci: Intel 11400F.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi oturtamamışsınızdır muhtemelen. Bir de görüntü kablosunu anakarta değil ekran kartına takıyorsunuz değil mi?
Ekran kartına takıyorum evet
Takarken tık diye ses geliyor bende tam oturmamıştır bir de kabloları kontol edin.
Ses gelmiyor ama oturduğuna da eminim
Hdmi kablosunu değiştirip yine denedim yok olmadı. Bir yerde işlemciyi söküp takınca düzelir gibi bir şey yazıyordu denedim maalesef. Taş gibi pc bi söküp takınca ne hale geldi ya

Ekran kartına takıyorum evet.

Ses gelmiyor ama oturduğuna da eminim.
HDMI kablosunu değiştirip yine denedim yok olmadı. Bir yerde işlemciyi söküp takınca düzelir gibi bir şey yazıyordu denedim maalesef. Taş gibi PC bir söküp takınca ne hale geldi ya.

Hocam BIOS pilini söküp güç kablosunuda çıkarıp açma düğmesine uzun uzun basın 7 8 defa belki statik elektriğini atınca düzelir.

Tüm kasanın güç bağlantılarını detaylı bir şekilde fotoğraflarını atar mısınız?
İlk montajını da ben yapmıştım yine ekran yoktu sonra bios yüklü olmadığı için açılmıyormuş onu halletmiştik şimdi de çıkarıp taktım yine aynı sorun

Dosya Ekleri

• IMG_0931.jpeg
    IMG_0931.jpeg
    283,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0928.jpeg
    IMG_0928.jpeg
    232 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0930.jpeg
    IMG_0930.jpeg
    181,9 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Geri