RX 6700 XT FurMark değerleri normal mi?

Bütçe
11000

Berkaygks35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iyi günler. Kartımı sattım; yeni bir kart alacağım. İkinci el olarak ASUS TUF RX 6700 XT buldum. Kart hiç oynanmamış, sadece oyun için kullanılmış. FurMark değerleri böyle; sizce değerlerinde sorun olan bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_9735.png
    IMG_9735.png
    505,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, iyi günler. Kartımı sattım; yeni bir kart alacağım. İkinci el olarak ASUS TUF RX 6700 XT buldum. Kart hiç oynanmamış, sadece oyun için kullanılmış. FurMark değerleri böyle; sizce değerlerinde sorun olan bir şey var mı?

Normal degil 6 dakikada hotspot çok çıkmış bir de vk açmamış GL açmış bu halde bile böyle olduysa alınmaz.

Testin en az 15 dakika yapilmasini iste saticidan. Bu kartlarda hotspot sicakliklari dengesiz olabiliyor. GPU sicakligi ve fan hizi gayet iyi gorunuyor.

Teşekkürler yardımlarınız için diğer modellere baktığımda sıcaklık değerleri normal geliyor bir de ASUS modeli diğer modellere kıyasla daha iyi sanırsam.

Daha uzun testi var onda da aynı değerler FPS değeri normal mi sizce düşük gibi geldi.

Sıcaklığı gayet iyi. Ama fanlar sadece bir tık yüksek gibi, ve hotspot fazla geldi bana. Soğuk havalara göre fazla geldi, yazın hotspot daha da yükselecek. Kısacası yazın görmek lazım bu kartı. 75 civarında bir hotspot daha olması gereken gibi. FPS değeri bu testte ne kadar önemsenmeli o bile tartışılır bence. Bir şey diyemeyeceğim o yüzden.

Sıcaklığı gayet iyi. Ama fanlar sadece bir tık yüksek gibi, ve hotspot fazla geldi bana. Soğuk havalara göre fazla geldi, yazın hotspot daha da yükselecek. Kısacası yazın görmek lazım bu kartı. 75 civarında bir hotspot daha olması gereken gibi. FPS değeri bu testte ne kadar önemsenmeli o bile tartışılır bence. Bir şey diyemeyeceğim o yüzden.

Güvenlik etiketi neresinde oluyor ASUS TUF'ta göremedim ben tam olarak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    707,5 KB · Görüntüleme: 12

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı