oğuzhan117 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 308 Çözümler 4 12 Haziran 2024 #1 RX 6700 XT FurMark sonuçları nasıl? Bu kartı alacağım da FurMark sonuçları ise şu şekilde. Tecrübelerinize dayanarak yorumlayabilir misiniz? www.technopat.net Test olarak aynısını yaptım ama sonuç olarak benim kartım biraz düşük puan alıyor bu sorun yaratır mı? Kartım XFX RX 6700XT 309 Swift.
RX 6700 XT FurMark sonuçları nasıl? Bu kartı alacağım da FurMark sonuçları ise şu şekilde. Tecrübelerinize dayanarak yorumlayabilir misiniz? www.technopat.net Test olarak aynısını yaptım ama sonuç olarak benim kartım biraz düşük puan alıyor bu sorun yaratır mı? Kartım XFX RX 6700XT 309 Swift.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 12 Haziran 2024 #2 Normal, sıcaklık biraz fazla gibi ama sorun yaratmaz, sadece normalin biraz üstünde, 82 derecenin üzerine çıkmasın. Fan yüzde kaç çalışıyordu?
Normal, sıcaklık biraz fazla gibi ama sorun yaratmaz, sadece normalin biraz üstünde, 82 derecenin üzerine çıkmasın. Fan yüzde kaç çalışıyordu?
oğuzhan117 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 308 Çözümler 4 12 Haziran 2024 #3 enversosa dedi: Normal, sıcaklık biraz fazla gibi ama sorun yaratmaz, sadece normalin biraz üstünde, 82 derecenin üzerine çıkmasın. Fan yüzde kaç çalışıyordu? Genişletmek için tıkla... RX 6700XT'nin 77 derece olması iyi mi? Ekran kartım XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 XT. Fan hızı %90 sıcaklığı 77 derece bana yüksek geldi kartı alalı 1 yıl oldu. Termal bakım yaptırsam işe yarar mı? Kasa fanlarımda çok iyi değil hava akışı kötü fanları değiştirsem çözüm olur mu? www.technopat.net Şöyle bir konum vardı yakın zamanda.
enversosa dedi: Normal, sıcaklık biraz fazla gibi ama sorun yaratmaz, sadece normalin biraz üstünde, 82 derecenin üzerine çıkmasın. Fan yüzde kaç çalışıyordu? Genişletmek için tıkla... RX 6700XT'nin 77 derece olması iyi mi? Ekran kartım XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 XT. Fan hızı %90 sıcaklığı 77 derece bana yüksek geldi kartı alalı 1 yıl oldu. Termal bakım yaptırsam işe yarar mı? Kasa fanlarımda çok iyi değil hava akışı kötü fanları değiştirsem çözüm olur mu? www.technopat.net Şöyle bir konum vardı yakın zamanda.