Clear Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #1 Oyunlarda gözükmemesine rağmen droplar yaşadığımdan ekran kartımı stres ve FurMark testlerine sokmak istedim. Acaba sonuçlar normal mi?
Oyunlarda gözükmemesine rağmen droplar yaşadığımdan ekran kartımı stres ve FurMark testlerine sokmak istedim. Acaba sonuçlar normal mi?
KS KS Clear Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 90 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #11 Jesus Wicked dedi: 144HZ'ye alıştıktan sonra fps 60lara düşerse de kasma varmış gibi hissedilir. Genişletmek için tıkla... 60 FPS'lerdeki o hissi iyi biliyorum hocam, öyle bir şey değil gibi ama sanırsam ben abartıyorum... Ayrıca evet, maalesef VA panel olduğundan monitörde ghosting sorunu mevcut. Artı 0 Eksi
Jesus Wicked dedi: 144HZ'ye alıştıktan sonra fps 60lara düşerse de kasma varmış gibi hissedilir. Genişletmek için tıkla... 60 FPS'lerdeki o hissi iyi biliyorum hocam, öyle bir şey değil gibi ama sanırsam ben abartıyorum... Ayrıca evet, maalesef VA panel olduğundan monitörde ghosting sorunu mevcut.