RX 6700 XT hangi marka ve model olmalı?

Dostum ezbere övücülük yapmıyorum attığın testlerede baktım 7,2DB'deki sıcaklığının 74 derece olması gayet normal. Zaten 20DB şiddetindeki sesi anca duyarız kulaklık ile beraber . Strix ile soğutması neredeyse aynı Dual versiyonunun attığın linktede öyle gösteriyor zaten. Attığın video için teşekkür ederim güzel bir kanıtım oldu sana karşı

Kart 7,2DB ses çıkartırken bile 74Derecede çalıştırabiliyorsa bu çok iyi bir şey.

Şu bölümü okuyabilsen zaten +7,2dB 'nin 37,2dB anlamına geldiğini anlardın diye düşünüyorum. Soğutması strix ile aynı değil. Arada 10C fark + 7,8dB ses farkı var.
Hem okuma-yazman yok, hem benimle dalaşa giriyorsun

Dosya Ekleri

• 1663849384178.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 96
Baktığım yerde öyle bir ibare yok maalesef ki.

Şu iki videoya bakabilirsin. Birisinde Asus dual 6700XT kullanılıyor diğerinde ise 6700XT Merc kullanılıyor.(Merc ile QICK aynı sadece RGB farkı vs var.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dualın soğutması güzel ama ses yapıyormuş biraz arkadaşım öyle diyordu.Ucuz olanı almak daha mantıklı , tartışmayın bence.

XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6700 XT
Modelini ilk çıktığı günden itibaren kullanıp test ediyorum. Diğerleri için kullanmadığımdan yorum yapmak doğru olmayabilir fakat bu modeli istediğin kadar yüke bindir ısı %69 dereceyi geçtiğini hiç görmedim.
Sadece sıkıntı olabilecek bir şey söyleyeyim kart boyut olarak çokça büyük alırken ölçülerine bakarak kasa GPU desteğini karşılaştır yoksa üzülebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…