RX 6700 XT için 4K işlemci önerisi

watnelas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda bir sitem toplayacağım ekran kartı için 6700 XT düşünüyorum. Genellikle 4K nadiren 2K oynayacağım önerebileceğiniz bir işlemci var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 5600, I5 12400F - 13400F alınabilir. DDR5 ve pahalı anakart almakta sakınca görmüyorsanız Ryzen 5 7600 de düşünülebilir. Ancak o kartı 4K'da kullanmanızı önermem. En fazla 2K hatta iyi tekli çekirdek performansına sahip bir işlemci ile 1080P'de kullanmak çok daha uzun ömürlü olacaktır.

RX 6700 XT'nin harcı 4K değildir.

Evet 2K için tasarlandı ancak 4K high-Ultra stabil 45-60 FPS veriyor yeni oyunlarda.

Anakartınız ve bütçeniz nedir? 2K çözünürlükte kullanmanızı öneririm o kartı.

Sistemi daha toplamadım anakart henüz yok o yüzden önereceğiniz işlemci fark etmez.

Ryzen 5 5600, i5 12400F - 13400F alınabilir. DDR5 ve pahalı anakart almakta sakınca görmüyorsanız Ryzen 5 7600 de düşünülebilir. Ancak o kartı 4K'da kullanmanızı önermem. En fazla 2K hatta iyi tekli çekirdek performansına sahip bir işlemci ile 1080P'de kullanmak çok daha uzun ömürlü olacaktır.

Yani ömrünü 4K nasıl kısaltabilir? Bu konuda pek bir bilgim yok biraz açabilir misiniz?

Evet 2K için tasarlandı ancak 4K high-Ultra stabil 45-60 FPS veriyor yeni oyunlarda.

Sistemi daha toplamadım anakart henüz yok o yüzden önereceğiniz işlemci fark etmez.

Yani ömrünü 4K nasıl kısaltabilir? Bu konuda pek bir bilgim yok biraz açabilir misiniz?
FPS açısından daha kısa dayanacaktır 4K çözünürlükte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı