RX 6700 XT için en iyi driver versiyonu

• Konuyu başlatan redox0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.093

redox0

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir sistem almıştım ve 1 2 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat AMD Driver'a 23.9.3 güncellemesi geldi ve güncelledim. Sonrasında Chrome'da yeni sekme açarken veya kapatırken gibi basit işlemlerde birkaç saniyelik donmalar olmaya başladı ve bu sadece Chrome da oluyordu herhangi bir oyunda kasma veya donma yaşamıyordum. Araştırdığımda ekran kartı ile ilgili sorundan kaynaklandığını öğrendim bende güncellediğim sürümle alakalı olduğunu düşündüm bu yüzden eski sürüme geçmeye karar verdim hangi sürümü kurmamı önerirsiniz?

Ekran Kartınızın sürücüsünü tamamen kaldırın daha sonra AMD sitesinden son sürümü indirip kurulum esnasında aktif ise fabrika ayarlarına döndür seçeneği ile kurun. Daha sonra Adrenalin üzerinden grafik ayarlarınızı seçersiniz.

AMD Adrenalin üzerinde çok geniş çaplı bir güncelleme getirdi. Bu yüzden eskiden yeniye geçişte sorun yaşıyor. Bir bilgisayarımda hiç sıkıntı olmadı aynı kardeşimin bilgisayarında oldu. anlattığım gibi sıfırdan kurarak sorunu çözdüm.

Yeni bir sistem almıştım ve 1 2 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat AMD Driver'a 23.9.3 güncellemesi geldi ve güncelledim. Sonrasında Chrome'da yeni sekme açarken veya kapatırken gibi basit işlemlerde birkaç saniyelik donmalar olmaya başladı ve bu sadece Chrome da oluyordu herhangi bir oyunda kasma veya donma yaşamıyordum. Araştırdığımda ekran kartı ile ilgili sorundan kaynaklandığını öğrendim bende güncellediğim sürümle alakalı olduğunu düşündüm bu yüzden eski sürüme geçmeye karar verdim hangi sürümü kurmamı önerirsiniz?
Bende saniyelik değil direkt sistem çöküyordu. Rx 6700 XT var. Ben direkt 23.5.1'e geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı