RX 6700 XT için işlemci tavsiyesi

Hocam kafada hesap yaptım tam olsun diye

Anakart: 2k
Ekran kartı(rx6700xt): 7.2k
PSU: 1.5k
İşlemci(5 5600): 3.6k (sarı sitede bulamadım)
SSD: (birkaç ay sonra)
Totalde: 14.300 (buda bütçeyi baya bir aştı sizce ne yapabilirim)

Hocam işlemciyi büyük ihtimal aşağıdaki linktekini alacağım ekran kartı olarak da bakınca RX 6700 XT'ye bütçe yetmeyecek gibi 6600XT alırım büyük ihtimalle https://shbd.io/s/xV90rYce

Son düzenleme:
Benim tavsiyem.

R5 5600, alınabilirse 5500X al daha iyi, 5600 ile neredeyse aynı fiyatta ve performans olarak daha iyi.
Anakart olarak B550M-K çok güzel olacaktır.
PSU içinse ileriye dönük olarakdan 600W Gold+ alırsan gayet güzel olur.

6650xt alın hocam. 6600xt cok da iyi değil. 4060 ikinci el iyi fiysts da mukemmel olur diye dusunuyorum iyice bakmak lazım. SSD cok önemli ama oyunlarda idare eder HDD bir yere kadar ama windows kullanmak iskence gibi.

Hocam ne iciyorsunuz bilmiyorum ama 5500x diye birşey yok. 5600x kastediyorsanız bahsettigi GPU icin gerek yok.

Hocam ben en son R5 5500X görmüştüm, daha çok Intel işlemciler üzerine bilgim olduğundan kaynaklı AMD işlemciler bilmiyorum, AMD işlemcilere yönelmeye daha yeni başladım yanlışım olmuş sanırım kusura bakmayın.

Hocam sıfır 5500 baktım 2750TL sarı siteden alınca komisyonla yine o fiyata geliyor yani sıfır alsam daha mantıklı ekran kartı olarak da elimde 5480TL kalıyor ya ekran kartına vereceğim tüm parayı diğer parçaları yavaş yavaş Alacağım aklıma başka bir şey gelmedi şu an.

Hocam bir de aslında bekleyip biraz daha para biriktirirdim de yılbaşından sonra fiyatlar uçar diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Yok sorun degil de sasirdim bi

Cok artacagini sanmiyorum. Artacagi kadar arttı. Birkac ay daha stabil kalir bence.

Yok sorun degil de sasirdim bir

Cok artacagini sanmiyorum. Artacagi kadar arttı. Birkac ay daha stabil kalir bence.

Yani hiçbir şey almadan biriktirmeye devam mı etmeliyim yoksa RX 6600 XT ve Ryzen 5 5500 alıp yoluma mı bakmalıyım sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…