RX 6700 XT ile Dexim H238SG monitör kullanılır mı?

Hocam günümüzde zaten hemen hemen neredeyse hepsinde yeni ekran kartları ve yeni monitörlerin girişleri uyumlu olur, competitive bir oyuncu musunuz gecikme sizin için çok mu önemli? Renklerden tasarruf eder misiniz gecikme sağlığı için yoksa ben filmde izliyorum ve oyun oynarken güzel renklerde olsun tatmin etsin görüntü mü diyosunuz ona göre tavsiyede bulunalım.

Hocam günümüzde zaten hemen hemen neredeyse hepsinde yeni ekran kartları ve yeni monitörlerin girişleri uyumlu olur, competitive bir oyuncu musunuz gecikme sizin için çok mu önemli? Renklerden tasarruf eder misiniz gecikme sağlığı için yoksa ben filmde izliyorum ve oyun oynarken güzel renklerde olsun tatmin etsin görüntü mü diyosunuz ona göre tavsiyede bulunalım.

Hocam cevaplayamadım kusura bakmayın ben oyun için arıyordum bazen Valorant CS gibi oyunlar bazen de Dying Light ve Control gibi oyunlar oynuyorum bunlara göre arıyorum.

Hocam bütçe artarsa önerim budur.https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574

Artarsa bakarım teşekkürler.

Listeme ekleyeceğim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı