RX 6700 XT ile RTX 4060 Ti FSR 3.0 ile benzer performans yakalanabilir mi?

662040

Hectopat
RX 6700XT kullanıyorum RTX 4060 Ti ile ham performans olarak aynı neredeyse, DLSS 3.0 olduğu için bayağı fark oluyor aralarında. FSR 3.0 gelince aynı değerleri yakalayabilir mi acaba?

RX 6700XT kullanıyorum RTX 4060 Ti ile ham performans olarak aynı neredeyse, DLSS 3.0 olduğu için bayağı fark oluyor aralarında. FSR 3.0 gelince aynı değerleri yakalayabilir mi acaba?

FSR 3.0 bence cacık çıkacak. Becerebilseler şimdiye kadar çıkardı zaten. Muhtemelen FSR 3.0 çıktığı zaman DLSS daha ilerlemiş olacak bence.

Zor. FSR 3, DLSS 3 kadar olamaz. 6700XT'nin 4060 Ti karşısındaki tek avantajı VRAM. 6800/XT belki bir ihtimal yakalar.

FSR 3.0 bence cacık çıkacak. Becerebilseler şimdiye kadar çıkardı zaten. Muhtemelen FSR 3.0 çıktığı zaman DLSS daha ilerlemiş olacak bence.

Eğer 6000 serisi kartlara getirip güncel NVIDIA kartlar ile yakın pereformansı elde ederlerse bir de en az görüntü kaybıyla NVIDIA donanım mevzusu patlar yani sonucta donanım olan bir şey daha iyi olması lazım

Zor. FSR 3, DLSS 3 kadar olamaz. 6700XT'nin 4060 Ti karşısındaki tek avantajı VRAM. 6800/XT belki bir ihtimal yakalar.

DLSS 3 ile gelen frame generation aslıda bu kadar FPS farkı yapan özellik yoksa sadece DLL 3 çıksa FSR 3.0 ile yetişirlerdi + bir de yeni teknoloji frame generation çıktı o zorlaştırıyor

Eğer 6000 serisi kartlara getirip güncel NVIDIA kartlar ile yakın pereformansı elde ederlerse bir de en az görüntü kaybıyla NVIDIA donanım mevzusu patlar yani sonucta donanım olan bir şey daha iyi olması lazım

NVIDIA'nın donanımı yeterli seviyede, olay yazılımda bitiyor. Radeon maalesef bu işi beceremiyor. Sürekli kaleciyle karşı karşıya gelip gol atamayan bir forvet gibi.

NVIDIA'nın donanımı yeterli seviyede, olay yazılımda bitiyor. Radeon maalesef bu işi beceremiyor. Sürekli kaleciyle karşı karşıya gelip gol atamayan bir forvet gibi.
Evet haklısın ne diyeyim umarım becerirler sonuçta 2 yıl öncesi çıkmış rx 6700xt kart bile kenara atılacak ekran kartı değil 2k da coğu oyunu açıyor yazılım odaklı olduğu için fsr 3.0 30-40 fps verse bile karın karıdır

FSR 3 diye bir şey vardı değil mi ya ? O kadar uzun zaman geçti ki varlığını unutmuşum. Unutulacak kadar geciktiyse bu teknolojiye çok bel bağlamamak lazım. Maksimum FSR 2'nin kalitesinde çıkacaktır. FSR 2 ise DLSS'e göre oldukça geride bir teknoloji, her türlü fiyasko olacak gibi.

Yabancı çok makale baktım forumlar falan bu kadar uzun sürmesinin 1 sebebi de hem yeni teknoloji olan kare oluşturma hem de FSR 3.0 coğu karta entegre etmeleri istedikleri için uzun sürüyormuş diye görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…