FSR 3 diye bir şey vardı değil mi ya? O kadar uzun zaman geçti ki varlığını unutmuşum. Unutulacak kadar geciktiyse bu teknolojiye çok bel bağlamamak lazım. Maksimum FSR 2'nin kalitesinde çıkacaktır. FSR 2 ise DLSS'e göre oldukça geride bir teknoloji, her türlü fiyasko olacak gibi.
Aynen öyle. Beceremedik diyemiyorlarda. DLSS kadar güzel olacakta edecekte yapacakta ile iş yapıyorlar. İş hayatına biraz hakim olanlar bilir ki edecektik yapacaktık la iş yürümez. Çıkar göster le yürür
DLSS 3 ile gelen frame generation aslıda bu kadar FPS farkı yapan özellik yoksa sadece DLL 3 çıksa FSR 3.0 ile yetişirlerdi + bir de yeni teknoloji frame generation çıktı o zorlaştırıyor
FG için güçlü bir yapay zeka lazım. NVIDIA yıllardır yaptığı Ar-Ge ve yatırımın sonucunu 4000 serisinde aldı. AMD tabii az çok gene geri kalmaz. FG benzeri bir teknoloji tanıtacaklar. Ama bu yüksek ihtimalle, altyapısı olan 7000 serisinde bulunacak.
Aynen öyle. Beceremedik diyemiyorlarda. DLSS kadar güzel olacakta edecekte yapacakta ile iş yapıyorlar. İş hayatına biraz hakim olanlar bilir ki edecektik yapacaktık la iş yürümez. Çıkar göster le yürür
FG için güçlü bir yapay zeka lazım. NVIDIA yıllardır yaptığı Ar-Ge ve yatırımın sonucunu 4000 serisinde aldı. AMD tabii az çok gene geri kalmaz. FG benzeri bir teknoloji tanıtacaklar. Ama bu yüksek ihtimalle, altyapısı olan 7000 serisinde bulunacak.
NVIDIA bu konuda çok iyi iş yapıyor ürünleri pahalı ama var sebebi ama AMD de rakip firma sonuçta al sen 80FPS fazla ver senin kartlar alınsın demez sonuçta yapar bir şey yepte yaptı geç Olsa'da
O güncellemeler geldiğinde forumda şu oyuna girdim siyah ekran oldu, bu oyuna girdim FPS düştü diye başlıklar okuruz zaten. AMD yazılım konusunda çok zayıf olduğu için FSR 3.0(hani çıkarsa) oturana kadar o kartlar eskir.
O güncellemeler geldiğinde forumda şu oyuna girdim siyah ekran oldu, bu oyuna girdim FPS düştü diye başlıklar okuruz zaten. AMD yazılım konusunda çok zayıf olduğu için FSR 3.0(hani çıkarsa) oturana kadar o kartlar eskir.
Vallahi ben sanmıyorum o kadar uzun süreceğine ağustos Eylül gibi çıkacaktır uzarsa eğer bir cacık olmaz o zaman
Benim kafama takılan sadece şu konu var RX 6700XT ile RTX 4060 Ti ham performans aynımı kardeşim aynı fg+DLSS 3.0 ile fark artıyor bu yüzden AMD de bunu dengelemek için illa bir şey yapacaktır diyelim 7700X çıktı oda RTX 4060 Ti rakibi olacak bu sefer de gene RTX 4060 Ti fg+ DLSS olan performansınamı yetişmeye çalışacak saçma olur biraz