RX 6700 XT iyi midir?

GG_Ghost

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ikinci el açılmamış Sapphire RX 6700 XT Nitro+ 12 GB aldım. 5 ay mining yapılmış, sorum şu: FurMark testi yaptım, sizin de fikirlerinizi duymak istiyorum, iyi mi? Ben toz temizliği yaptım, açılmamış diye termal macununu değişmedim. Sizce değişime gerek var mı? Arkadaşlarım normal değerlerde termal macunu değişince sıcaklık değerleri berbat oluyordu, hepsi şikayet ediyordu.

Fiyat olarak da Türkiye'de yaşamıyorum, TL'ye çevirince 9300 TL bandına geliyor. Sizce iyi mi almışım?

.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-28 at 12.02.10.jpeg
    141,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Ek olarak FPS değeri de kabul edilebilir. Güzel yani sıcaklık vs. ama fiyat olarak bir şey diyemem. Türkiye'de 8.000-8.500₺ bandında temiz bulunabiliyor. Sizin oradaki koşullara göre değişkenlik gösterebilir.

Bence fiyatı makul. Sıcaklıkları da mining yapılmış bir karta göre gayet iyi hatta serin bile diyebilirim.

Hocam içini açip temizlemeliyim mi? Macun değişimi yapayım mı yoksa usten tozunu fanlarını temizlesem yağlasam, yüksek basınclı hava püskürtsem yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…