RX 6700 XT kaç yıl gider?

vito21

Femtopat
Daha fazla  
Bende RX 6700 XT 12 GB var, sadece 1 yıl kullandım. Genel olarak RDR 2 Last of Us gibi ekran kartını zorlayacak oyunlar oynadım, bu ekran kartı beni kaç sene daha idare eder?

Bende RX 6700 XT 12 GB var, sadece 1 yıl kullandım. Genel olarak RDR 2 Last of Us gibi ekran kartını zorlayacak oyunlar oynadım, bu ekran kartı beni kaç sene daha idare eder?
Bir kaç yıl daha iyi gidecektir bence. Sonraki yıllarda ayar kısman gerekecektir illa.

Ne kadar kullanırsan o kadar gider bence.Bende rx 550 var hala gidiyor

1080p için en az 2-3 yıl götürür. 2K için VRAM konusunda yeterli bile olsa maalesef saf kas anlamında çok sınırda kalıyor artık. Ancak şunu bilin iyi bir kullanımda 10 yıl bile gider. Tabii ki 4-5 yıl sonra çok bir şey beklememek gerek

Yeni çıkan yüksek VRAM isteyen oyunları saymazsak sizi uzun yıllar götürür.

Benim 3060Tİ bile hala 1080P de canavar gibi. Yüksek ayar takılıyorum çoğunlukla. XT için daha yol var.

Çözünürlüğe göre değişir. FSR ve XeSS gibi teknolojilerle daha uzun süre götürür. 1080P'de 5-6, 2K'da 2-3 sene daha yolu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…