RX 6700 XT kendi kendine devre dışı kalıyor

MelihQ

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, RX 6700 XT ekran kartım oyun oynadığımda kendi kendine kapanıyor. Bilgisayarcım RAM'dan kaynaklı olduğunu söyledi yeni RAM taktık fakat sorun devam ediyor. Format atıp denedim olmadı, DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurdum olmadı. Bilgisayarı düğmesinden ilk kapatıp açtığımda görüntü gelmiyor fakat 2. de görüntü geliyor. Windows açıldığında ise ekran kartım devre dışı olarak gözüküyor ve Hz ayarı otomatik 60'a düşmüş oluyor. Film video vs. izlerken herhangi bir sorun olmuyor.

WattMan hatası olabilir mi?
WattMan bir hata değil teknolojidir.

İşte bu yüzden AMD almam da aldırmam da, iki kuruş fazla verir NVIDIA alır rahatıma bakarım.

Saçma yorum şu an ikinci elde 7 civarına bulunan bir kart aynı degerdeki NVIDIA karttan kat ve kat daha performanslı bende de var 6700 XT üstelik ikinci el aldım 1 seneye yaklaştı hiçbir problem yok neden daha az performans için daha çok para veriyoruz?

Hocam sürücüyü DDU ile silip kurar mısınız? Eğer olmazsa PSU modelini paylaşır mısınız? Ayrıca lütfen Furmark Vulkan testi yapın.

İnanılmaz bir sorunla karşı karşıyayım. Şu an kardeşimin bilgisayarından RX 570 aldım, benim kartı da onun bilgisayara taktım. İkimizde de problem yok şu an. Bende de devre dışı kalmıyor ekran kartı onda da. Uyumsuzluk mu var ne var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…