Sorun düzelene kadar evdeki bütün prizleri test et, eğer problem çözülmezse evde kaçak akım v.s. olabilir, buzdolabı, kombi, lamba v.s. her şeyi kapat, sonra prizlere tek tek tak, uzatmayı değiştir, illa ki sorunu çözersin
Multimetreyle yapamayacağın şey yok : ) Transistör, direnç, kapasitör ohm, volt ölçümü, propları prize sokup şebekeden kaç volt ac akım geldiğini bile görebiliyorsun
Kasayı değiştirdim düzeldi. Sorun kablolarda mıydı nerdendi bilmiyoruz. Bilgisayarcılar da bilmiyor. Sorunun kaynağının ne olduğu o eski kasa ile birlikte tarihe gömülecek ve kimse bilemeyecek
Kasayı değiştirdim düzeldi. Sorun kablolarda mıydı nerdendi bilmiyoruz. Bilgisayarcılar da bilmiyor. Sorunun kaynağının ne olduğu o eski kasa ile birlikte tarihe gömülecek ve kimse bilemeyecek
Aynı sorun bende vardı birkaç haftadır. Bugün saatlerce uğraşım sonucu ekran kartının maksimum frekans ayarını düşürerek çözdüm. Umarım tekrar yaşanmaz.