Arkadaşlar öncelikle en iyi modelinin ROG olduğunu biliyorum ama bütçemi düşünmem de lazım. Açıkçası Red Devil modeli hem başarılı hem güzel duruyor. XFX ve Sapphire'e göre en azından. İkinci el alacağım. Sizce en alınabilinir modeli nedir?
Sapphire ile kafa kafaya soğutması XFX ikisinden de daha iyi soğutma performansı olarak.Arkadaşlar öncelikle en iyi modelinin ROG olduğunu biliyorum ama bütçemi düşünmem de lazım. Açıkçası Red Devil modeli hem başarılı hem güzel duruyor. XFX ve Sapphire'e göre en azından. İkinci el alacağım. Sizce en alınabilinir modeli nedir?
Bende ikinci el RX 6700 XT alacağım. Sapphire veya XFX yerine PowerColor veya ASRock almak daha mantıklı gibi geliyor. Son olarak karar veremediğim nokta hangi marka ve model de daha çok WattMan ile karşılaşıldığı. Forumlarda daha çok XFX ve Sapphire için WattMan hatası gördüm. Sanırım PowerColor hellhound veya ASRock Challenger Pro en mantıklı seçenek.
Sapphire ile kafa kafaya soğutması XFX ikisinden de daha iyi soğutma performansı olarak.
Red Devil ve XFX merc kafa kafaya modellerdir. Şu an merc modeli piyasada yok diye biliyorum. O yüzden Red Devil alınır.
Bi arkadaş vardı bu yüzden kasayı bükmüştü. Aman siz böyle bişey yapmayınHocam her şeyden ziyade bende MSI MAG Forge 100M var 33cm ekran kartı destekliyor. Ama Red Devil 33.3 cm. Onu ne yapacağım![]()
Bir arkadaş vardı bu yüzden kasayı bükmüştü. Aman siz böyle bir şey yapmayın2 fanlı ASUS modelini kullanan arkadaşımda var gayet memnun bu arada.
AMD Radeon RX 6700 XT SpecsHocam her şeyden ziyade bende MSI MAG Forge 100M var 33cm ekran kartı destekliyor. Ama Red Devil 33.3 cm. Onu ne yapacağım![]()
Red devil'ı bende begendim, sadece sarı sitede çok fazla red devil gördüm. Agırlıklı olarak XFX, Saphire ve red devil gözüme çarptı. Çok fazla satılmaları beni biraz şüphelendirdi. Bende bu nedenle hellhound bakıyorum.Hocam ben Red Devil modelini en çok beğendim. Neden diyecek olursanız birkaç XFX buldum ama al-sat yapan insanlar koymuş ilana ve bu kartlar daha önce nasıl kullanılmış onlarda bilmiyor. İlanında birkaç ekran karti olan insandan direkt uzaklaşıyorum. Allah korusun bir sorun olsa fatura sahibinin onayı gerekecek. İşin yoksa bir de o adama ulaşmaya çalış. En azından direkt kişiden alırsam sorun yaşamam o anlamda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.