Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 12 Nisan 2023 #11 Derwishk dedi: Hocam farkındayım da olmuyor gerçekten üstteki kısım takılıyor dediğim gibi o vidayı söküp o plakayı da çıkarmam lazım. Genişletmek için tıkla... Pense yok mu? Pense ile de olur gevşetebilirsin.
Derwishk dedi: Hocam farkındayım da olmuyor gerçekten üstteki kısım takılıyor dediğim gibi o vidayı söküp o plakayı da çıkarmam lazım. Genişletmek için tıkla... Pense yok mu? Pense ile de olur gevşetebilirsin.
mngun Megapat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #12 Atamyolundayız dedi: hocam onu ordan çıkarması için diğer vidayı gevşetip kaldırması lazım Genişletmek için tıkla... Anladım benim kasada her plakanın ayrı vidası oluyordu o şekilde düşündüm öyleyse başka çare yok.
Atamyolundayız dedi: hocam onu ordan çıkarması için diğer vidayı gevşetip kaldırması lazım Genişletmek için tıkla... Anladım benim kasada her plakanın ayrı vidası oluyordu o şekilde düşündüm öyleyse başka çare yok.
Derwishk Centipat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #13 Arkadaşlar çok teşekkürler hepinize taktım.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 12 Nisan 2023 #14 Derwishk dedi: Arkadaşlar çok teşekkürler hepinize taktım. Genişletmek için tıkla... İyi geçmiş olsun hocam.
Derwishk dedi: Arkadaşlar çok teşekkürler hepinize taktım. Genişletmek için tıkla... İyi geçmiş olsun hocam.