MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Düşündüğüm sistem bu tabii ki özelleştirme yapacağım artı olarak sitede gözükmüyor şu an sanırım stokta yok ama anakartı 550 yapmayı düşünüyorum.
Bana kalırsa bu hali güzel bence ileriye yönelik uğraşmayayım bir daha dersen anakart değişimi yapman yeterli bence geriye kalanlar uygun gibi duruyor.
Bana kalırsa bu hali güzel bence ileriye yönelik uğraşmayayım bir daha dersen anakart değişimi yapman yeterli bence geriye kalanlar uygun gibi duruyor.
Ayrıca RAM'lere baktım da hepsi Single kit performansta bir değişiklik olacağını sanmıyorum yaparsa 3600 XPG al devam et SSD de iyi bence uzun lafın kısası kasan güzel kasa dışında şeylere yönel mesela monitörünü 2K al kulaklıgını vs iyi al.
Bence bu hali bile canavar extra kule tipi al başka siteden devam et çünkü gereksiz bana kalırsa.
Ayrıca RAM'lere baktım da hepsi Single kit performansta bir değişiklik olacağını sanmıyorum yaparsa 3600 XPG al devam et SSD de iyi bence uzun lafın kısası kasan güzel kasa dışında şeylere yönel mesela monitörünü 2K al kulaklıgını vs iyi al.
SSD yi 980 almayı düşünüyorum 1TB olsun almışken ramide 120 TL çok bir şey değil almışken 3600 olsun diye düşündüm sadece anakart ekstra olucak soğutucu allahın emri kule tipi alıcam