Hocam ona göre olmuyor işte Sarı Nitro + en iyisi diye biliyorum.6800, 6700 den daha büyük bir rakam olduğundan, sanki daha iyi gibi.
düz Nitro+'tan iyide Sarıda normalde Special Edition diye geçiyo diye biliyorumMavi olan nitro+ special edition diye geçer. Yani düz nitro+ dan daha iyi. Ama aralarındaki nitro kıyaslaması böyle. 6800xt tabiki 6700xt den daha bir ekran kartı.
Hocam bahsettiğin olay eğer aynı kartsa.. yani ikisi de 6700 olsa neyse ama 6700 ve 6800 ayrı kartlar. Sayı büyükse kart daha iyidir, büyük çoğunlukla.. x ler ti ler filan aynıysa.Hocam ona göre olmuyor işte Sarı Nitro + en iyisi diye biliyorum.
ama nitro +'ta ciddi bir FPS farkı var normale göre ve Nitro+'ın 3 farklı seçeneği var en kuvvetlisi Sarı olan diye biliyorum mesala Rx 6700XT Nitro+ 6750XT'den daha iyi FPS veriyor.Hocam bahsettiğin olay eğer aynı kartsa.. yani ikisi de 6700 olsa neyse ama 6700 ve 6800 ayrı kartlar. Sayı büyükse kart daha iyidir, büyük çoğunlukla.. x ler ti ler filan aynıysa.
Yanlışınız olması lazım. Zaman zaman daha iyi FPS verebilir fakat genel anlamda 6750 XT daha iyi bir kart.ama nitro +'ta ciddi bir FPS farkı var normale göre ve Nitro+'ın 3 farklı seçeneği var en kuvvetlisi Sarı olan diye biliyorum mesala Rx 6700XT Nitro+ 6750XT'den daha iyi FPS veriyor.
Hocam aslında haklısın hem 6700XT pahalı hemde daha kötü herhalde.Benim 6700XT ısrar etme sebebim Sarı olması sadece o yani başka bişeyden değil ama çok fps farkı olacağını sanmıyorum Sarı ile Mavinin bi RGBsi kalın o kadarNitro+ 6700XT alınmaz illa Nitro+ istiyorsanız 6800XT alın.
Nitro dediğin şey az çok biraz OC'li halidir. Çipset aynı sonuçta. Çok abartmayın.ama nitro +'ta ciddi bir FPS farkı var normale göre ve Nitro+'ın 3 farklı seçeneği var en kuvvetlisi Sarı olan diye biliyorum mesala Rx 6700XT Nitro+ 6750XT'den daha iyi FPS veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.