qexia Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:49 #1 Sahibinden üzerinden kapalı kutu kullanılmamış RX 6700 XT aldım, dediği gibi kutusundaki etiketler falan açılmamıştı ama arkasında kapalı vidalar olması gerek diye biliyorum ama bende yok. Biraz şüpheye düştüm. Sizce sıfır mı?
Sahibinden üzerinden kapalı kutu kullanılmamış RX 6700 XT aldım, dediği gibi kutusundaki etiketler falan açılmamıştı ama arkasında kapalı vidalar olması gerek diye biliyorum ama bende yok. Biraz şüpheye düştüm. Sizce sıfır mı?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.233 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi Dün 12:14 #2 Videonun 3. saniyesinden görüleceği üzere vida üzerinde etiket olması lazımdı. Edit: Video kapağında bile gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videonun 3. saniyesinden görüleceği üzere vida üzerinde etiket olması lazımdı. Edit: Video kapağında bile gözüküyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.516 Makaleler 4 Çözümler 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:51 #3 Vidanın üstünde etiket yok, açılmış.