Çözüldü RX 6700 XT sistem Alan Wake Remastered oynarken siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Mito_26

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
RAM
XPG 16 GB 3600 mHZ
Ekran kartı
Asus DUAL RX6700XT
Anakart
Asus Prime B550-MK
İşlemci
R5 5600X
Epic Games'den aldığım Alan Wake Remastered sürekli siyah ekrana düşüyor, 5 Dk'da bir siyah ekran geliyor. Oyun ayarlarına gir çık yapınca düzeliyor. FPS sorunum yok 150-200 arası alıyorum. Grafik ayarlarını düşürdüm vs olmadı, sorun nedir sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD kullananlar aynı sorunu yaşamış. Muhtemelen sürücüler ile alakalı.

"I have a RX 6700XT and the same problem. Whenever the screen goes black i just hit the menu button and it returns to normal. Annoying but still playable hopefully fix in Next driver Update."
Böyle bir şey yazmışlar. Sanırsam ekran siyah olunca menü butonuna basınca düzeliyormuş. Dener misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD kullananlar aynı sorunu yaşamış. Muhtemelen sürücüler ile alakalı.

"I have a RX 6700XT and the same problem. Whenever the screen goes black i just hit the menu button and it returns to normal. Annoying but still playable hopefully fix in Next driver Update."
Böyle bir şey yazmışlar. Sanırsam ekran siyah olunca menü butonuna basınca düzeliyormuş. Dener misiniz?

Evet hocam bende sürücü versiyonunu düşürdüm sorun düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı