RX 6700 XT sistem CS2 ve GTA 5 düşük FPS veriyor

dagdagk

Hectopat
Daha fazla  
RX6700XT ve i5 12400f sistemde GTA5'te videolara göre 120-130 FPS almam gerekiyorken 70 FPS aldığımı gördüm. CS2 için de 1080p yüksekte 200ü geçmiyor videoda bakıyorum 300 görüyorlar. Bu oyunlarda CPU %40 GPU %40 kullanımda geziyor. (Rainbow Six'te sorun yok mesela ultrada 230 FPS %100 GPU oynuyorum). Isınma sorunu veya virüs yok. Bu oyunlarda sistemim neden darboğaza giriyor?

RX 6700 XT ve i5 12400F sistemde GTA 5'te videolara göre 120-130 FPS almam gerekiyorken 70 FPS aldığımı gördüm. CS2 için de 1080p yüksekte 200ü geçmiyor videoda bakıyorum 300 görüyorlar. Bu oyunlarda CPU %40 GPU %40 kullanımda geziyor. (Rainbow Six'te sorun yok mesela ultrada 230 FPS %100 GPU oynuyorum). Isınma sorunu veya virüs yok. Bu oyunlarda sistemim neden darboğaza giriyor?

Aldığınız satıcı ile videodaki kişinin aldığı satıcı aynı mı? Sanmıyorum. Genelde bu kadar fark olmaz ama arada kalite farkı net vardır. Mesela ekran kartım RX 580 ama malzeme kalitesi sayesinde Detroit Become Human oyununu Ultra ayarlarda 60 FPS sabit oynayabiliyorum.

RX 6700 XT ve i5 12400F sistemde GTA 5'te videolara göre 120-130 FPS almam gerekiyorken 70 FPS aldığımı gördüm. CS2 için de 1080p yüksekte 200ü geçmiyor videoda bakıyorum 300 görüyorlar. Bu oyunlarda CPU %40 GPU %40 kullanımda geziyor. (Rainbow Six'te sorun yok mesela ultrada 230 FPS %100 GPU oynuyorum). Isınma sorunu veya virüs yok. Bu oyunlarda sistemim neden darboğaza giriyor?

Harbi çok saçma durum önceden böyle miydi sistem ne kadardır sende.

Aldığınız satıcı ile videodaki kişinin aldığı satıcı aynı mı? Sanmıyorum. Genelde bu kadar fark olmaz ama arada kalite farkı net vardır.
Kalite farkı olabilir 10-20 FPS lafını edecek değilim de %80in altına inmemesi lazım bu kartın i5 12400f kötü bir işlemci değil.

Harbi çok saçma durum önceden böyle miydi sistem ne kadardır sende.
3 ay oldu.

Kalite farkı olabilir 10-20 FPS lafını edecek değilim de %80'in altına inmemesi lazım bu kartın i5 12400F kötü bir işlemci değil.

3 ay oldu.

En baştan beri böyleyse durum bazen driver kaynaklı oluyor. Başka nedeni de oyunla uyumsuzluk içinde kalması gibi durumda.

RX 580 ama malzeme kalitesi sayesinde Detroit Become Human oyununu Ultra ayarlarda 60 FPS sabit oynayabiliyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya göre malzeme kalitesinin performansa etkisi maksium %5

En baştan beri böyleyse durum bazen driver kaynaklı oluyor. Başka nedeni de oyunla uyumsuzluk içinde kalması gibi durumda.
Driver sorunu olsa Rainbow'da Ultrada 250lerin üstünü görebileceğimi sanmıyorum oyunla uyumsuzluk 1'inde olur 2 oyunla da uyumsuz olacağını sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoya göre malzeme kalitesinin performansa etkisi maksium %5

Driver sorunu olsa Rainbow'da ultrada 250'lerin üstünü görebileceğimi sanmıyorum oyunla uyumsuzluk 1'inde olur 2 oyunla da uyumsuz olacağını sanmıyorum.

Vallahi hiç de öyle deme CS 2 de ben en başta 90 FPS alıyordum sonra düzeldi 150'lerin üstüne çıktım. Aynı olay Valorant'ta da oldu değişik durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı