Şu anki sistemimde i3 12100F, RX 6700 XT, 500GB M.2 SSD ve 16 GB RAM mevcut. Bir de fanlar RAM'ler RGB ışıklı. FSP Hyper 80+ Pro 550W ile kullanıyorum şimdilik. Sorun yok gibi ama bir şey olur mu?
Nasıl kontrol edebilirim yük altindayken dıştan kabloya mı dokunayım?H3 550W modelinde tek PCI-e kablosunda 2 adet soket mevcut olmalı, tek kablonun (kalınlığına göre) 280W'a kadar yolu var gerçi ama PCI-e kablosunun sıcaklığını kontrol etmenizde fayda var.
Yükseltme yapmam hocam 12100f ve çift fanlı MSI 6700 XT Mech var sadece, harddisk bile takacağımı sanmıyorum.550w şuanlık yeter yükseltme yaparsanız yetmez. Ayrıca sıvı soğutma vs. takmakta sorun olabilir.
Hocam kart yük altindayken şu kısımlara dokundum doğru yere mi bakmışım? Ek bir sıcaklık hissetmedim oda sıcaklığındaydı kablolar.@Coolpanda doğrudur. Kablonun, güç kaynağı ve ekran kartı taraflarına kabloyu oynatmamaya çalışarak elinizi yaklaştırabilirsiniz. Hissedilir sıcaklık mevcutsa, uzun vadede soruna sebep olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.