RX 6700 XT sistem nasıldır?

Daha fazla  
Ekran kartı: BIOSTAR RX 6700XT Red Devil.
İşlemci: Ryzen 5 5600-->4000 TL.
Anakart: Gigayte B450M K-->2000 TL.
RAM: Apacher panther 2x8 GB 3200 MHz-->920 TL (kupon)
SSD: Kioxia excercia 500 GB NVMe SSD-->723 TL.
Kasa: DeepCool CC560 650W 80+-->2440 TL.
Monitör: Aasus VP249QGR.

Ekipmanlar;
Mouse: Performax xotran.
Klavye: Altec Lansing alGK8614GR-->860 TL (NumLock'lu klavye istiyorum Dierya önermeyin.)
Kulaklık: AOC GH200-->697 TL.

Sizce bu sistem nasıldır arkadaşlar bugün topluyorum.

Hocam attıklarınız bütçemi fazla fazla aştı. DeepCool CC560 fiyatına göre en iyisi ve evet ekran kartı sığıyor.

PSU'lar uzmanlık alanım değil, ama PSU konusunda sözüne güvendiğim @Oreki'ye göre; DeepCool o kasa ile pf serisi PSU gönderiyr. O seriye ilişkin kişinin düşünceleri bunlar. Hazır topluyorken bence biraz daha koyup, aynı kişinin önerdiği ve yukarıda linkini paylaştığım, fiyatı özelliklerine göre iyi olan NZXT C750 modelini almanızı tavsiye ederim. Daha çok bütçeniz olsaydı Corsair 750 RMx modelini tavsiye ederdim. Ayrıca kendisini bunun aslında 6700XT bile tutabileceğini söylemişti ama bu model ekran kartı için fikirleri farklı olabilir yani o konuda bir şey söyleyemem. Eğer 6700XT için PSU önerisi diye başlık açar Oreki'yi etiketlersseniz size daha iyi yardımcı olabilir.

1690973828899.png

PSU'lar uzmanlık alanım değil, ama PSU konusunda sözüne güvendiğim @Oreki'ye göre; DeepCool o kasa ile pf serisi PSU gönderiyr. O seriye ilişkin kişinin düşünceleri bunlar. Hazır topluyorken bence biraz daha koyup, aynı kişinin önerdiği ve yukarıda linkini paylaştığım, fiyatı özelliklerine göre iyi olan NZXT C750 modelini almanızı tavsiye ederim. Daha çok bütçeniz olsaydı Corsair 750 RMx modelini tavsiye ederdim. Ayrıca kendisini bunun aslında 6700XT bile tutabileceğini söylemişti ama bu model ekran kartı için fikirleri farklı olabilir yani o konuda bir şey söyleyemem. Eğer 6700XT için PSU önerisi diye başlık açar Oreki'yi etiketlersseniz size daha iyi yardımcı olabilir.

Eki Görüntüle 1886522
Teşekkürler öneri için düşüneceğim.

Teşekkürler hocam sizce işlemcinin stok soğutucusu beni ne kadar idare eder yoksa almışken Snowman T6 mı alayım.

Şahsi deneyimim yok ancak birçok yerde değiştirilmesi gerektiğini duymuştum. Şu modeli tavsiye edenler vardı. Ödeme kısmında "pcnihaituketici" indirim kodunu da yazarsanız kargo ücreti ile beraber günün sonunda 650 lira oluyormuş. Bütçeyi biraz daha artırabilirseniz bu model var. Ama en doğru tercih için tekrar başlık açıp foruma sormanızı tavsiye ederim

Teşekkürler hocam sizce işlemcinin stok soğutucusu beni ne kadar idare eder yoksa almışken Snowman T6 mı alayım.

Bence stok soğutucu idare edere 1-2 sene baktın sıcaklıklar çok yükseliyor Snowman T6 alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı