L laz ziya22 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #11 Rustin Cohle dedi: 300 TL nedir ya bari düz 17k yapsalardı. Genişletmek için tıkla... Maalesef 15 k ya bulmak zor gibi.
Rustin Cohle dedi: 300 TL nedir ya bari düz 17k yapsalardı. Genişletmek için tıkla... Maalesef 15 k ya bulmak zor gibi.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.343 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #12 Rustin Cohle dedi: 300 TL nedir ya bari düz 17k yapsalardı. Genişletmek için tıkla... 16500e kadar limitim vardı reis neyse başka Gaming gecesine artık.
Rustin Cohle dedi: 300 TL nedir ya bari düz 17k yapsalardı. Genişletmek için tıkla... 16500e kadar limitim vardı reis neyse başka Gaming gecesine artık.
L laz ziya22 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #13 sfkulusoy dedi: 16500e kadar limitim vardı reis neyse başka Gaming gecesine artık. Genişletmek için tıkla... Letgo'da falan bulabilirsiniz bence 16500'e.
sfkulusoy dedi: 16500e kadar limitim vardı reis neyse başka Gaming gecesine artık. Genişletmek için tıkla... Letgo'da falan bulabilirsiniz bence 16500'e.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.343 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #14 laz ziya22 dedi: Letgo'da falan bulabilirsiniz bence 16500'e. Genişletmek için tıkla... Böyle sıfır ürün almak varken girmem o işe reis zaten hazır sistemim var şu an.
laz ziya22 dedi: Letgo'da falan bulabilirsiniz bence 16500'e. Genişletmek için tıkla... Böyle sıfır ürün almak varken girmem o işe reis zaten hazır sistemim var şu an.
L laz ziya22 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #15 sfkulusoy dedi: Böyle sıfır ürün almak varken girmem o işe reis zaten hazır sistemim var şu an. Genişletmek için tıkla... Letgo da sıfır üründe satıyorlar. laz ziya22 dedi: Letgo da sıfır üründe satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama garanti konusunu bilemem.
sfkulusoy dedi: Böyle sıfır ürün almak varken girmem o işe reis zaten hazır sistemim var şu an. Genişletmek için tıkla... Letgo da sıfır üründe satıyorlar. laz ziya22 dedi: Letgo da sıfır üründe satıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama garanti konusunu bilemem.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.343 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #16 Yani garanti mühim hocam.
Umut Can Azizoğlu Megapat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #17 sfkulusoy dedi: Düşerse almayı düşünüyorum hocam indirimde 15bin altı inme şansı var mı sizce? SSD ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 15 bin altına düşmesi imkansız bence. 16 bin olursa bile çok iyi sistem her türlü alınır. sfkulusoy dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Biz ne bekledik ne oldu fazla düşürdüler alamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Ne kadara satıldı bu arada sistem merak ettim? Senin mesajı geç gördüm erken yazamadım.
sfkulusoy dedi: Düşerse almayı düşünüyorum hocam indirimde 15bin altı inme şansı var mı sizce? SSD ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 15 bin altına düşmesi imkansız bence. 16 bin olursa bile çok iyi sistem her türlü alınır. sfkulusoy dedi: Tamamdır hocam teşekkürler. Biz ne bekledik ne oldu fazla düşürdüler alamıyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Ne kadara satıldı bu arada sistem merak ettim? Senin mesajı geç gördüm erken yazamadım.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.343 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #18 Umut Can Azizoğlu dedi: 15 bin altına düşmesi imkansız bence. 16 bin olursa bile çok iyi sistem her türlü alınır. Ne kadara satıldı bu arada sistem merak ettim? Senin mesajı geç gördüm erken yazamadım. Genişletmek için tıkla... 17599a düştü reis zaten 16 altına inse kaçırmayacaktım limit falan artırdım pusuda bekledim de olmadı. Haftaya artık inşallah.
Umut Can Azizoğlu dedi: 15 bin altına düşmesi imkansız bence. 16 bin olursa bile çok iyi sistem her türlü alınır. Ne kadara satıldı bu arada sistem merak ettim? Senin mesajı geç gördüm erken yazamadım. Genişletmek için tıkla... 17599a düştü reis zaten 16 altına inse kaçırmayacaktım limit falan artırdım pusuda bekledim de olmadı. Haftaya artık inşallah.
Umut Can Azizoğlu Megapat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #19 sfkulusoy dedi: 17599a düştü reis zaten 16 altına inse kaçırmayacaktım limit falan artırdım pusuda bekledim de olmadı. Haftaya artık inşallah. Genişletmek için tıkla... Çıkar mi ki öyle fırsat.
sfkulusoy dedi: 17599a düştü reis zaten 16 altına inse kaçırmayacaktım limit falan artırdım pusuda bekledim de olmadı. Haftaya artık inşallah. Genişletmek için tıkla... Çıkar mi ki öyle fırsat.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.343 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #20 Umut Can Azizoğlu dedi: Çıkar mi ki öyle fırsat. Genişletmek için tıkla... Vallahi bekleyeceğim denk gelirse şansıma artık. Kart limiti falan attırdım alayım diye olmadı beceremedik
Umut Can Azizoğlu dedi: Çıkar mi ki öyle fırsat. Genişletmek için tıkla... Vallahi bekleyeceğim denk gelirse şansıma artık. Kart limiti falan attırdım alayım diye olmadı beceremedik