Umut Can Azizoğlu Megapat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #21 sfkulusoy dedi: Vallahi bekleyeceğim denk gelirse şansıma artık. Kart limiti falan attırdım alayım diye olmadı beceremedik Genişletmek için tıkla... Umarım çıkar öyle bir fırsat. Benim sistemde geldi komple. Driverları kurup bi kontrol edicem oyun testi ısı testi falan.
sfkulusoy dedi: Vallahi bekleyeceğim denk gelirse şansıma artık. Kart limiti falan attırdım alayım diye olmadı beceremedik Genişletmek için tıkla... Umarım çıkar öyle bir fırsat. Benim sistemde geldi komple. Driverları kurup bi kontrol edicem oyun testi ısı testi falan.
sfkulusoy Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.343 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #22 Umut Can Azizoğlu dedi: Umarım çıkar öyle bir fırsat. Benim sistemde geldi komple. Driverları kurup bir kontrol edeceğim oyun testi ısı testi falan. Genişletmek için tıkla... Hadi gözün aydın reis. Hayrını görürsün inşallah.
Umut Can Azizoğlu dedi: Umarım çıkar öyle bir fırsat. Benim sistemde geldi komple. Driverları kurup bir kontrol edeceğim oyun testi ısı testi falan. Genişletmek için tıkla... Hadi gözün aydın reis. Hayrını görürsün inşallah.