15 bin TL net bütçen midir çünkü 15 bin TL'ye sıfır hazır sistem alabilirsin. 500 TL ekleyebilirim dersen net 2. sistem derim bu arada.
PRIME-DUAL6700XT / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
PRIME-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Frekans TV-FT3 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Frekans TV-FT3 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Yine mantıklı değil. Çünkü bütün parçalarını sıfır alabilecekken, yani bütçen elveriyorken ikinci el piyasasından ürün beğeniyorsun. Bu da bir kenara; CS 2, LoL ve GTA 5 oynayacaksan 6700 XT de fazla. Benim emektar R7 250 de açıyor hepsiniYa simdi cok bir oyun oynamayacağım öyle RDR2 God of War tarzı oynamayacağım böyle CS 2 LoL GTA 5 Online tarzı oyunlar oynayacagım 144 FPS alsam yeter bir de FPS oyunları oynarım ona göre bir bilgisayar istiyorum ben
Yine mantıklı değil. Çünkü bütün parçalarını sıfır alabilecekken, yani bütçen elveriyorken ikinci el piyasasından ürün beğeniyorsun. Bu da bir kenara; CS 2, LoL ve GTA 5 oynayacaksan 6700 XT de fazla. Benim emektar R7 250 de açıyor hepsini
Eğer daha ucuza bir sistem önermemi istersen araştırma yapıp paylaşabilirim. Anladığım kadarıyla sadece kasaya o kadar para vermeyeceksin çünkü. Ayrıca sıfır konusunda ciddiyim. Çoğu kişi birkaç saatlik zevk için gidip alıyor, ertesi günü aynı paraya sarı siteye koyuyor. Gerek yok bunlarla uğraşmaya.
Aşağıya üç tane kasa bıraktım. Bana kalırsa RX 6600'ün altına inmemek en iyisi olur ama bütçen elvermiyorsa da muhtemelen şu zaman içerisine GTX 1660 SUPER olan kasa alabileceğin en iyi kasadır. Birkaç sitede GTX 1050 Ti olan hazır sistemlerin bile 15 bin TL'ye satıldığını gördüm.Vallahi ne kadar ucuz olursa güzel olur sana zahmet güzel bir sistem bulabilir misin?
Aşağıya üç tane kasa bıraktım. Bana kalırsa RX 6600'ün altına inmemek en iyisi olur ama bütçen elvermiyorsa da muhtemelen şu zaman içerisine GTX 1660 Super olan kasa alabileceğin en iyi kasadır. Birkaç sitede GTX 1050 Ti olan hazır sistemlerin bile 15 bin TL'ye satıldığını gördüm.
EPIC-3060 / INTEL I3-12100F / MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EPIC-3060 oyuncu bilgisayarı RTX 3060 12GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
NOVA-6600 / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
CARNAGE-1660S / AMD Ryzen 5 5500 MPK / MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CARNAGE-1660S Powered by MSI temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. AMD Ryzen 3 4100 işlemci, MSI GTX 1660 Super ekran kartı, MSI B450M PRO-VDH MAX Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün...www.gaming.gen.tr
3060'lı bilgisayar üzerinden yorum yapacaksak düz hesapla geriye 1500 TL kalıyor. Sıfır olarak monitör bulmak zor ki bulsak bile dandik bir şey buluruz. İkinci elde ise Letgo gibi platformlardan kendin monitör bakabilirsin. Zaten eski nesilde aldığın çoğu monitör birbirinin aynısıdır. Eski nesil Samsunglarda beyaz ışıması çok olur. GamePower, Tbox gibi ürünlerin monitörlerini almayın, kaliteli değiller. AOC veya ViewSonic alabilirsin ikinci elden.Kral 3060 hosuma gitti buna göre bir monitör alabilirim 3K'lık sence hangisini alayım 75Hz altı olmasın.
3060'lı bilgisayar üzerinden yorum yapacaksak düz hesapla geriye 1500 TL kalıyor. Sıfır olarak monitör bulmak zor ki bulsak bile dandik bir şey buluruz. İkinci elde ise Letgo gibi platformlardan kendin monitör bakabilirsin. Zaten eski nesilde aldığın çoğu monitör birbirinin aynısıdır. Eski nesil Samsung'larda beyaz ışıması çok olur. Gamepower, tbox gibi ürünlerin monitörlerini almayın, kaliteli değiller. AOC veya ViewSonic alabilirsin ikinci elden.
İlan yayından kalkmış
Şunu düşünüyorum bir bakar mısın sana zahmet iyi gibi.