RX 6700 XT sistem toplama

Anakart SSD ve RAM'i değiştirebiliriz.

SSD markasına güvenir misiniz bilmem ama.

MLD kim ki bu varken?

Anladığım kadarıyla 30K civarı bütçeniz var. O fiyata kesinlikle bu sistem alınmamalı. Ekran kartı tarafında 7700 XT ve 7800 XT'yi bekleyin. Eylül başında çıkacaklar. 7700 XT 15K falan olur. Kalan paraya da bunları alabilirsin:

Bunlar 12K yapıyor. Kasan var sanırım. 7800 XT çıktığında kesinlikle 20K'nın altında olacaktır 4070 seviyesinde bir kart olacak. Bunların yanına 7800 XT alırsan çok daha iyi olur.

Normalde bu kadar yüksek bir PC toplamayacaktım ekran kartını 2. el aldım tanıdık birinden 6500 TL verdim 1 hafta kullanıldı çok ucuz oldugu için aldım diger parçaları da ekran kartına uyumlu olması için yüksek tuttum.

Anakart için iyi diyorlar karşılaştırma yaptım F/P ürünü olarak görünüyor. RAM ve SSD için çok araştırma yapamadım. RAM'den memnunum fakat SSD hakkında çok bir fikrim yok normalde Adata 500 GB alacaktım 900 civarı bir anda Kingston'u gördüm onu almaya karar verdim. Kingston SSD hakkındaki görüşünüz nedir veya bu model hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…