RX 6700 XT sistemde CS:GO ayar değiştirince çöküyor

almightybls

Decapat
Oyuna girdiğimde menüde istediğim ayarı değiştirebiliyorum ancak maç esnasında en ufak bir ayar değişiminde ya oyun direkt kapanıyor ya da donup çöküyor. Ne yapmalıyım? Ayrıca oyunu kapatıp açtığımda otomatik ayarlara dönüyor sürekli.

Normal hatta maç ortasında veya maç bittikten sonra değiştirirsen oyun hata vermeden kapanıyor bu normal bir durumdur aynı sorunu bende yaşıyorum

Normal hatta maç ortasında veya maç bittikten sonra değiştirirsen oyun hata vermeden kapanıyor bu normal bir durumdur aynı sorunu bende yaşıyorum
Sizde de aynı ekran kartı mı var hocam, daha öncesinde coil whine ve direkt çökme sorunları yüzünden değiştirmek durumunda kalmıştım ve bu sorun devam eden tek sorun

Sizde de aynı ekran kartı mı var hocam, daha öncesinde coil whine ve direkt çökme sorunları yüzünden değiştirmek durumunda kalmıştım ve bu sorun devam eden tek sorun
Bende İ5 - 11400F RX6600 var ama oyun ortasında neden grafik ayarı değiştirmek istersin ki ? Bir ayar değiştirmek istiyorsan oyundan çık gir direkt ayarlarını değiştir bu sayede seni oyundan atmaz ancak bu sorunu böyle çözebilirsin

Grafik ayarlarını test ediyordum çöktüğü için acaba ekran kartından dolayı mı diye düşündüm çünkü daha öncesinde de farklı nedenlerden dolayı çöktüğü için ve ekran kartını değiştirdiğim için sorunun kaynağını öğrenmek istedim

Benimde sana bir sorum olacak mesela 350 fps alıyorsun ama bombalar patladığı zaman ve çatışma sahnelerinde fps 350 civarından anlık olarak 200 - 225 civarına düştüğünü gözlemledin mi ?

Benimde sana bir sorum olacak mesela 350 fps alıyorsun ama bombalar patladığı zaman ve çatışma sahnelerinde fps 350 civarından anlık olarak 200 - 225 civarına düştüğünü gözlemledin mi ?
Düşüş var hocam ancak 100-150 FPS civarında değil 50-75 civarında oluyor eve geçince tekrar kontrol ederim

Tekrar kontrol edip benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim

Not : Dust 2 haritasında bu durumu gözlemledim
Mirage haritasında denemişim video kaydı alırken çatışma dışında aldığım FPS 300-450 civarında iken sis, el bombası ve flaş atılan çatışmada 100-125 civarında azalıyor (Çatışmada gördüğüm en düşük değer 225 civarındaydı) Flaş atıldığında sorun yok ama flaşın etkisi giderken hafif bir düşüş yaşanıyor ve sonra tekrar çıkıyor sanırsam hem çatışmanın efektleri hem de flaşın efekti o an devrede olduğundan daha az FPS veriyor

Ek olarak bende SAM açık değil ve ekran kartı yazılımındaki standart ayarları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…