RX 6700 XT sistemde format sonrası ekran anlık siyah olup düzeliyor

Merhaba farklı bir sebepten format atmıştım. Format öncesi böyle bir sorun yoktu, format sonrası daha önce kullandığım driverı kurdum Full install seçeneğiyle ve şimdi ara sıra, stress testinde normal kullanımda vesaire ekran anlık siyah olup tekrar düzeliyor. Sorun ne olabilir?

@Will Bettelheim hocam diğer konuda driverların çakıştığını zannetmiyorum yazmıştınız, kablolarda aynı bir değişiklik olmadı öncesiyle başka ne sebep olabilir ki sizce?

Son düzenleme:
Kurulum sırasında bir şeyler ters gitmiş olabilir. Tekrar kurmak isteyebilirsiniz. Bu arada Windows otomatik sürücü kurmaya kalkışabiliyor, temiz sürücü kurulumu yaparken internet bağlantınızı kesmenizi tavsiye ederim, sürücü yüklü olsun, DDU yapın, sonra internet yokken yeni sürücüyü kurun ve ardından bağlanın.

1-NVIDIA Denetim Masası'na girin.

2-Masaüstü ve renk ayarlarına gelin.

3-Ekrana bildirilen içerik türünü otomatik yerine masaüstü programları yapın.

Bunu deneyebilir misiniz?

Eğer işe yaramazsa DDU ile driverı silin ardından Full Install yerine Driver Only seçeneği ile kurun ve AMD Adrenalin programını kurmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…