bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.633 Makaleler 9 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #11 domdom dedi: Core Performance Boost fps olarak ne kadar etki eder? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara ve oyuna göre değişir. Deneyerek kendin görmelisin.
domdom dedi: Core Performance Boost fps olarak ne kadar etki eder? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara ve oyuna göre değişir. Deneyerek kendin görmelisin.
domdom Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #12 bluerr dedi: Bilgisayara ve oyuna göre değişir. Deneyerek kendin görmelisin. Genişletmek için tıkla... hocam birde bir şey buldum csm support diye bunu kapatmalı mıyım?
bluerr dedi: Bilgisayara ve oyuna göre değişir. Deneyerek kendin görmelisin. Genişletmek için tıkla... hocam birde bir şey buldum csm support diye bunu kapatmalı mıyım?
bluerr Hectopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.633 Makaleler 9 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #13 domdom dedi: Hocam bir de bir şey buldum CSM Support diye bunu kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet kapatmalısın. UEFI modda olmalı PC. Above 4G decoding ve Smart acces Memory özelliğini de aç. İşlemcinin ekran kartındaki belleğe erişmesini sağlıyor. Ekran kartından tam performans alıyorsun böylece. AMD kartlarda FPS'yi etkiler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
domdom dedi: Hocam bir de bir şey buldum CSM Support diye bunu kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet kapatmalısın. UEFI modda olmalı PC. Above 4G decoding ve Smart acces Memory özelliğini de aç. İşlemcinin ekran kartındaki belleğe erişmesini sağlıyor. Ekran kartından tam performans alıyorsun böylece. AMD kartlarda FPS'yi etkiler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et