RX 6700 XT sistemde GameLoop kasıyor

bilalsds

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6800XT İ5-12600 16 GB 3200 RAM 750W PSU H610M
  • R7 5700X CPU.
  • RX 6700 XT 12 GB GPU.
  • 8x3 3600 MHz RAM.
  • M.2 SSD.
  • 750W PSU.
  • B450M-A Pro Max anakart.

Arkadaşlar sistemim bu PUBG Mobile oyuncusuyum ama oyunum ilk etkinlik alanında falan çok takılma yapıyor. Sizce sistemim yetersizmi. Çünkü çoğu YouTuber'lerin PC'si donma yapmıyor. Ayrıca bende arada kayıt alıyorum. Şu anki sistemim Windows 11 acaba Windows 10'a geçmek daha mı mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi

Windows 10'a geçmeyin eğer ki sadece PUBG Mobile'de var da sorun sizde değildir sorun çünkü sistemin gayet yeterli. Windows 10'a geçersen Valorant gibi oyunları hiç oynayamazsın.

Artı -1 Eksi
Windows 10'a geçmeyin eğer ki sadece PUBG Mobile'de var da sorun sizde değildir sorun çünkü sistemin gayet yeterli. Windows 10'a geçersen Valorant gibi oyunları hiç oynayamazsın.

Kanka yukarıda yanlış yazdım 8x2 RAM var Windows 11 için yeterli mi?

O nedenmiş? Gayet de oynar alakasız yorum yapmayin Steam'de hala %40'lik kesim Windows 10 kullanıyor GameLoop'da düşük FPS almasi ekran karti kullanımı ile alakali muhtemelen klasik emulatör sorunu.

Sistemin yetersiz değil GameLoop 32 Bit indirip deneyin Windows 11 kullaniyorsan haliyle kal uğraşma boot ile ama sorunun cözülebilir Windows 10'a dönersen donma kasma PUBG Mobile'den bahsediyorsan takılma bence emulatörler zaten cok kötü calisiyorlar su ana kadar bayağı emulatör kullandim hicbirinden hayır gelmedi açıkçası diger oyunlarda sorun yoksa gerek yok Google Play bir şeyi vardi emulatör gibi orada PUBG Mobile varsa bakabilirsiniz en son MLBB eklemislerdi.

O nedenmiş? Gayet de oynar alakasız yorum yapmayin Steam'de hala %40'lik kesim Windows 10 kullanıyor GameLoop'da düşük FPS almasi ekran karti kullanımı ile alakali muhtemelen klasik emulatör sorunu.
Hocam sürekli oyundan atmalar mavi ekranların sorunu Windows 10 zaten, Windows 10 bitecek az kaldı yavaş yavaş 11e geçin diyor.

Hocam sürekli oyundan atmalar mavi ekranların sorunu Windows 10 zaten, Windows 10 bitecek az kaldı yavaş yavaş 11e geçin diyor.

Dostum ne alaka? Yavas yavaş 11e gecin diyorlar da millet niye o zaman Windows 10 kullaniyor %40'lik kesim çoğu eski uygulama Windows 11 desteklemiyor bile senin dediğin oyun bile oynayamazsin Windows 10'da böyle bir şey mümkün değil güvenlik güncellestirmesi 1 2 sene icinde Windows 10'da tamamen kalkacak sadece başka bir sebebi yok mavi ekran WIN11dede yiyebilirsin bir ton sebebi var? Windows 11 daha yeni yeni toparladi tam olarak AMD bir ton güncelleştirme yaptı diye hatirliyorum kullanim için.

Windows 10 yeni geldiğindede aynısı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…