byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.774 Çözümler 22 27 Mayıs 2023 #1 Sistemi yeni dizdim ama monitör için bütçem çıkmadı. Alacağım en kısa zamanda. Eski biraz monitör, bir başka oyunda da V-Sync açınca Alt Tab atınca böyle oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
Sistemi yeni dizdim ama monitör için bütçem çıkmadı. Alacağım en kısa zamanda. Eski biraz monitör, bir başka oyunda da V-Sync açınca Alt Tab atınca böyle oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden olabilir?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 27 Mayıs 2023 #11 byte.buster dedi: DP kablom yok HDMI to VGA kullanıyorum belki 7 - 8 yıllık VGA kablo. Genişletmek için tıkla... Tamam kablodan yapar işte ne kullanıyorsan. Artı 0 Eksi
byte.buster dedi: DP kablom yok HDMI to VGA kullanıyorum belki 7 - 8 yıllık VGA kablo. Genişletmek için tıkla... Tamam kablodan yapar işte ne kullanıyorsan.
KS KS byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.774 Çözümler 22 27 Mayıs 2023 #12 Ama daha önceki sistemde aynıydı onda böyle bir sorun yoktu. Artı 0 Eksi
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 27 Mayıs 2023 #13 byte.buster dedi: DP kablom yok HDMI to VGA kullanıyorum belki 7 - 8 yıllık VGA kablo. Genişletmek için tıkla... Televizyon varsa HDMI kablosunu ona takıp deneyin. byte.buster dedi: Ama daha önceki sistemde aynıydı onda böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüler pek uzun ömürlü değil maalesef. Gitmiş olabilir. Artı 0 Eksi
byte.buster dedi: DP kablom yok HDMI to VGA kullanıyorum belki 7 - 8 yıllık VGA kablo. Genişletmek için tıkla... Televizyon varsa HDMI kablosunu ona takıp deneyin. byte.buster dedi: Ama daha önceki sistemde aynıydı onda böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüler pek uzun ömürlü değil maalesef. Gitmiş olabilir.
KS KS byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.774 Çözümler 22 27 Mayıs 2023 #14 The Prodigy dedi: Televizyon varsa HDMI kablosunu ona takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
The Prodigy dedi: Televizyon varsa HDMI kablosunu ona takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 486 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Mayıs 2023 #15 byte.buster dedi: Monitör biraz eski ve dönüştürücü kullanıyorum o yüzden yapıyor olabilir mi? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır öyle ama senin gibi de değil CS:GO'da Alt Tab yapınca ekran hafiften gidip geliyor sonrasın da sorun yok. Artı 0 Eksi
byte.buster dedi: Monitör biraz eski ve dönüştürücü kullanıyorum o yüzden yapıyor olabilir mi? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır öyle ama senin gibi de değil CS:GO'da Alt Tab yapınca ekran hafiften gidip geliyor sonrasın da sorun yok.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 27 Mayıs 2023 #16 Frennzy dedi: 1 yıldır öyle ama senin gibi de değil CS:GO'da Alt Tab yapınca ekran hafiften gidip geliyor sonrasın da sorun yok. Genişletmek için tıkla... O sorunun 23.5.1 sürümünde düzeltilmiş olması lazım. Düzelmezse Alt Tab yerine Alt Esc kullanmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Frennzy dedi: 1 yıldır öyle ama senin gibi de değil CS:GO'da Alt Tab yapınca ekran hafiften gidip geliyor sonrasın da sorun yok. Genişletmek için tıkla... O sorunun 23.5.1 sürümünde düzeltilmiş olması lazım. Düzelmezse Alt Tab yerine Alt Esc kullanmayı deneyin.
KS KS byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.774 Çözümler 22 27 Mayıs 2023 #17 The Prodigy dedi: O sorunun 23.5.1 sürümünde düzeltilmiş olması lazım. Düzelmezse Alt Tab yerine alt ESC kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Güncellemediğimi fark ettim güncelliyorum. Artı 0 Eksi
The Prodigy dedi: O sorunun 23.5.1 sürümünde düzeltilmiş olması lazım. Düzelmezse Alt Tab yerine alt ESC kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Güncellemediğimi fark ettim güncelliyorum.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 27 Mayıs 2023 #18 byte.buster dedi: Güncellemediğimi fark ettim güncelliyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin sorununuzun onunla alakası yok ama güncelleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
byte.buster dedi: Güncellemediğimi fark ettim güncelliyorum. Genişletmek için tıkla... Sizin sorununuzun onunla alakası yok ama güncelleyebilirsiniz.
Frennzy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 486 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Mayıs 2023 #19 The Prodigy dedi: O sorunun 23.5.1 sürümünde düzeltilmiş olması lazım. Düzelmezse Alt Tab yerine alt ESC kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkerler. Artı 0 Eksi
The Prodigy dedi: O sorunun 23.5.1 sürümünde düzeltilmiş olması lazım. Düzelmezse Alt Tab yerine alt ESC kullanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkerler.
KS KS byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.774 Çözümler 22 27 Mayıs 2023 #20 Televizyona HDMI ile takdım oldu sonra DP to HDMI dönüştürücü kullandım düzeldi sonra geri HDMI'a takdım olmadı sorun hepinize teşekkür ederim. Bir sorun yaratmaz değil mi? Artı 0 Eksi
Televizyona HDMI ile takdım oldu sonra DP to HDMI dönüştürücü kullandım düzeldi sonra geri HDMI'a takdım olmadı sorun hepinize teşekkür ederim. Bir sorun yaratmaz değil mi?