byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.774 Çözümler 22 27 Mayıs 2023 #1 Sistemi yeni dizdim ama monitör için bütçem çıkmadı. Alacağım en kısa zamanda. Eski biraz monitör, bir başka oyunda da V-Sync açınca Alt Tab atınca böyle oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
Sistemi yeni dizdim ama monitör için bütçem çıkmadı. Alacağım en kısa zamanda. Eski biraz monitör, bir başka oyunda da V-Sync açınca Alt Tab atınca böyle oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Neden olabilir?
Emre32467 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 74 27 Mayıs 2023 #21 sefaadsiz768 dedi: Monitör biraz eski ve dönüştürücü kullanıyorum o yüzden yapıyor olabilir mi? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... muhtemelen dönüştürücüden ancak sen yinede denen bence farklı bir monitörde. Artı 0 Eksi
sefaadsiz768 dedi: Monitör biraz eski ve dönüştürücü kullanıyorum o yüzden yapıyor olabilir mi? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... muhtemelen dönüştürücüden ancak sen yinede denen bence farklı bir monitörde.