flawzw Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı Radeon RX 6700 XT 12GB Anakart B450M-A PRO MAX İşlemci AMD RYZEN 5 5600 Arkadaşlar selam, Torrent'ten The Last of Us indirdim. Yüksek grafiklerle mezarlık bölümüne kadar akıcı bir şekilde oynadım sıkıntısız fakat o bölüme geldiğimde biraz ilerledikten sonra hep aynı yerde atıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
Arkadaşlar selam, Torrent'ten The Last of Us indirdim. Yüksek grafiklerle mezarlık bölümüne kadar akıcı bir şekilde oynadım sıkıntısız fakat o bölüme geldiğimde biraz ilerledikten sonra hep aynı yerde atıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 2 Nisan 2024 #2 Kurulum düzgün tamamlanmamış olabilir. Artı 0 Eksi
H halilibOCUK Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 torrenden indirdiğin için olabilir sistem gereksinimleri uyuyor çünkü Artı 0 Eksi
KS KS flawzw Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 Fikop dedi: Kurulum düzgün tamamlanmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Silip baştan kurdum ama yine aynı. halilibOCUK dedi: Torrenden indirdiğin için olabilir sistem gereksinimleri uyuyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Sanırım o yüzden. Artı 0 Eksi
Fikop dedi: Kurulum düzgün tamamlanmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Silip baştan kurdum ama yine aynı. halilibOCUK dedi: Torrenden indirdiğin için olabilir sistem gereksinimleri uyuyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Sanırım o yüzden.