RX 6700 XT sisteme 2K monitör alınır mı?

YexKx

Centipat
Daha fazla  
RX 6700 XT için 1080p veya 2K monitör almak arasında kararsızım. Sizce hangisini almalıyım.

6700 XT 2K için tam yeterli değil ama 1080p de almak artık çok mantıklı değil. O yüzden 2K monitör alıp orta düşük optimum ayarlar yapıp 2K da oynayabilirsiniz.

Almışken kaliteli bir 2K Monitör al ileride ekran kartını satıp 6800XT veya 6900XT ye geçmeye çalış.

RX 6700 XT için 1080p veya 2K monitör almak arasında kararsızım. Sizce hangisini almalıyım.
Tripla a oyunları ultraya çekip oynarsan yüksek FPS alamazsın eğer ultra takıntın varsa cevap hayir ama medium-high arası oynuyorsan evet.

Çok da gerek yok YouTube'dan oyun testlerine bak , beni keser bu FPS değeri diyorsan alırsın

1080p falan bırakılması lazım artık şahsi fikrim. 1080p ultra oynayacağıma 2k medium oynarım daha iyi. 3060 la bile 2k kullanıyorum ben. Dönmem o çamurluğa. Masaüstü olsun tarayıcıda gezmek olsun bunlar bile keyifli. 2k film özellikle aşırı iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…