Anakart MSI B450M-A Pro Max.
Ekran karti Sapphire RX 6700 XT 12 GB.
RAM 16 GB 3200 MHz.
512 GB M.2 SSD.
Monitör 2 k 165 Hz.
İşlemci olarak biraz da ileriye dönük olacak şekilde ne almalıyım? Ryzen 5 5600 ileride yetmeyebilir mi? Şu an R5 3600X kullanıyorum bütçe 7 k
Şahsen değişmek yerine parayı değer kaybetmeyen bir para biriminde tutup para biriktirmeye devam etmek daha mantıklı olacaktır. İlerde komple soket değişmek daha iyi olur gibi. Oyun için değişiyorsanız 5600 ile 3600x aynı performansı verecektir oyunlarda.
ekranın 2k zaten oyunlar için kullanımı oldukça düşüktür cpu nun ne içinde kullanıcağına ballı illa değişiklik istiyosan 5700x3d yada 6700xt yi satıp 6900xt alabilirsin 2.elden oda psu nun nasıl olduğuna göre değişir
ekranın 2k zaten oyunlar için kullanımı oldukça düşüktür cpu nun ne içinde kullanıcağına ballı illa değişiklik istiyosan 5700x3d yada 6700xt yi satıp 6900xt alabilirsin 2.elden oda psu nun nasıl olduğuna göre değişir
Şahsen değişmek yerine parayı değer kaybetmeyen bir para biriminde tutup para biriktirmeye devam etmek daha mantıklı olacaktır. İlerde komple soket değişmek daha iyi olur gibi. Oyun için değişiyorsanız 5600 ile 3600x aynı performansı verecektir oyunlarda.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Yani Yeni soketten kastım 14. nesil veya AM5'i kast ediyordum. İntel veya AMD fark etmez. Oyun için 5600'e geçmenin bir anlamı yok. Yüklenme ekranları için depolama biriminizi değiştirmeniz gerek. Droplar için ise ayarları fullemiz gerek oyunlarda. Darboğaz oluyordurda.