RX 6700 XT sisteme MSI B550M Pro-VDH Wi-Fi alınır mı?

Sıfır AM4 anakart alınmaz hocam. B650 AM5 kartlarla B550'ler aynı fiyatta.

İkinci elden anlayan biri ile alın. Nasıl dolandırıldınız ?

İkinci elden anlayan biri ile alın. Nasıl dolandırıldınız?

Hocam ben alırsam sıfır alırım. Çevremde anlayan yok. Kendimi toparlayana kadar adaptör kullanmak en iyisi. Kullandığım M.2 SSD Adata Legend o korkutuyor beni sadece. Anakartta tek bir slot var çünkü.

İkinci elden anlayan biri ile alın. Nasıl dolandırıldınız?

Hocam çok eski bir bilgisayarım vardı ve yakınım benim için değiştirmek istedi. Sahibinden beni idare edecek şekilde bir sistem aldık. O da çok iyi sayılmazdı ama eldeki seçenek oydu. Adam bilgisayarcı çıktı. Ethernet, RAM, PSU arızalı ve parçalar uyumsuzluk çıkartıyor. Gönderiyoruz geri olduğu gibi gönderiyor. O sırada yakınımda büyük bir kaza geçirince ürün elimizde kaldı. Ürünü bir bilgisayarcıda tamir ettirdik. Ama o da olmadı. Canıma tak etti bende çalışmaya başlayıp hayalimde ki sistemi aldım. O gün bugündür tövbeliyim sıfır alırım ama ikinci el almam.

Sistem; https://pcpartpicker.com/list/tC76wg

SSD'de aldığım oyun görüntüleri ve oyunlar kurulu. O sıkıntı. Önerebileceğiniz Bluetooth için adaptör var mı?

Son düzenleme:
Direk alın geçin.

Yaşadığınız olay biraz şans. Satıcının geçmiş alışverişlerine ve neler sattığına bakarak güvenli alışveriş yapabilirsiniz. İlla ikinci el almanız gerekecek ileride.
Sıfır olarak :

İkinci el olarak:
https://shbd.io/s/j83cmyHm (Yorumu iyi ve üründe sıkıntı gözükmüyor.)
Bunu alırsanız BT adaptörüne ihtiyacınız olmaz.

Son düzenleme:

Hocam olay üstüne 3 sene geçti. Bende şans yok. Hocam şimdilik sistem bana yeterli. İşlemci ve ekran kartından bir sıkıntım yok. Cyberpunk ve Baldur's Gate 3 tarzı yüksekte oynatır diye düşünüyorum. Bir süreliğine DDR5 ve AM5 geçemem. Hocam anakart için Bluetooth, Wi-Fi ve çift M.2 slot ihtiyacım var. Slotların bir tanesinde soğutucu olmalı. Bu özellikler dahilinde anakart önerebilir misiniz?

@Smmmhunter sizi gerçekten yorduğum için çok özür dilerim. Bundan önce bütçe ve özellikleri belirttiğim bir konuyu açtım ama kimse cevap vermedi. Bende başka birinin konusunda yazınca uyarı aldım. Otomatik olarak bu konuyu açtılar. O yüzden bütçe, sistemim ya da istediğim özelliklerin hiçbiri gözükmüyor. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…