RX 6700 XT sistemin oyun performansı yetersiz

Tuna Eskin

Decapat
Daha fazla  
Sistemim RX 6700 XT. İşlemci i5 12400F. Bazı oyunlarda tam performans vermiyor gibi hissediyorum. Far Cry 5 oynuyorum şu an mesela. Daha önceden laptopla 60 FPS alırken bu sistemler 50-55 FPS alıyorum. Biraz garibime gitti. Size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücün yüklü mü? Bazen corrupted olabiliyor güneşten gelen ışınların 0 olması gereken bir kodu 1'e çevirmesinden oluşan kuantun olayları. Bir bak Radeon Adrenalin software e girip bak.

Hangi modeli kullanıyorsun? Bir de sisteminin bütün özelliklerini yazar mısın?

i5 12400f rx 6700 xt

Tam olarak nerden ayarladığını yazarsan çok iyi olur çok iyi bilmiyorum

Anakart modelin ram modelin? Kaç watt psu olduğu? Mesela ram çift kanal mı kullanıyorsun tek kanal mı? Bios sürücün, ekran kartı driver'ın windows güncellemelerinin hepsi güncel mi?

Ekstra olarak ekran kartını 0 olarak mı aldın? 2.el olarak mı? Ve sadece Farcry 5 için mi bu sorun var? Diğer oyunlarda test ettin mi?

ekran kartım sıfır Anakart modelim :h610m watt tam bilmiyorum ama yeterli olduğunu söylediler sürücülerim güncel bazı oyunlarda da aynısı oluyor

Belki laptoptaki ekran çözünürlüğün, masaüstündeki ekran çözünürlüğünden farklıdır. Ve bu yüzden düşük fps alıyorsundur mümkün mü?

Ekstra olarak AMD Smart Access Memory aktif mi? Ve Ram frekansların kaçta çalışıyor bios ayarlarını falan yaptın mı?

Bir de oyun içindeyken ekran kartı kullanım oranına bakıyor musun? %95 ve üstünde stabil bir kullanım oranına sahip mi?

grafikler Tabii ki de laptop düşüktü ama yine de bu kadar fark olmazı garibime gitti

hocam uğraştırıyorum ama son olarak 1 k Mouse önerir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…