Çözüldü RX 6700 XT siyah ekran verip düzeliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merto1526

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 ay önce aldığım RX 6700 XT ekran kartım oyunlara girdiğim zaman rastgele zamanlarda 5-6 saniye siyah ekran veriyor ve düzeliyor. Ekran kararmış iken arkada işlemler devam ediyor oyun oynuyorsam oyun ilerliyor ama ben siyah ekran görüyorum. Birçok şey denedim DDU ile silip eski sürüm yeni sürüm ama fayda etmedi şu an 23.7.2 sürümünü kullanıyorum asıl merak ettiğim bunun yazılımsal mi yoska donanımsal mi olduğunu bilmiyorum bu olayı yaşayanlar varsa yardımcı olabilirler eğer donanımsal ise garantiye göndereceğim.

Ekran kartım: XFX Speedster SWFT 309 RX 6700 XT 192bit 12 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
MPO fix denemeniz gerekiyor bu sorun bildiğim kadarıyla Windows'un dwm değişikliği ile kaynaklanıyor.

Bunu dene kayıt defterine kaydet sorun çözülmesi gerekiyor.
mpo_disable.reg

Eğer sorun çözülmezse varsayılan çevirmek için aşağıdaki. Reg dosyasını kullan.

mpo_restore.reg
Evet kalıcı hocam. MPO fix diye geçiyor genellikle. Umarım daha hiç almazsın :)

@iskendersevenadam hocam 5700XT kullanıyorum, istersen yardımcı olabilirim. Kartta bulunan tüm sorunlar başıma geldi diyebilirim. Hepsini bir şekilde çözdüm.
Yok hocam elime fırsat geçmişken şuan 3060 veya 3060 ti veya 4060 ti alacağım karar vermeye çalışıyorum. Ama saol genede.

Evet kalıcı hocam. MPO fix diye geçiyor genellikle. Umarım daha hiç almazsın :)

@iskendersevenadam hocam 5700XT kullanıyorum, istersen yardımcı olabilirim. Kartta bulunan tüm sorunlar başıma geldi diyebilirim. Hepsini bir şekilde çözdüm.
hocam benim erkan kartı gene aynı sorunu vermeye başladı yaklaşık 1 haftadır var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı