RX 6700 XT Swift için termal macun önerisi

YusfCan35

Decapat
Daha fazla  
Elimdeki MX-6 ile değiştirdim. Bir süre sonra eski haline geri döndü. Tahminimce GPU için uygun değil. Herkes kyrnorut grizzy falan öneriyor. Ama onların yorumlarındada aynı sorunları gördüm. Bana böyle beni uzun süre idare edecek güzel kaliteli ve ısı iletkenliği yüksek 400 TL'yi aşmayacak bir macun önerisinde bulunabilir misiniz?

Elimdeki MX-6 ile değiştirdim. Bir süre sonra eski haline geri döndü. Tahminimce GPU için uygun değil. Herkes kyrnorut grizzy falan öneriyor. Ama onların yorumlarındada aynı sorunları gördüm. Bana böyle beni uzun süre idare edecek güzel kaliteli ve ısı iletkenliği yüksek 400 TL'yi aşmayacak bir macun önerisinde bulunabilir misiniz?

MX-4 MasterGel Pro Thermal Grizzly arasında en iyisi bence MasterGel Pro ayni termal macun işlemci için de kullanabilir.

MX-4 MasterGel Pro Thermal Grizzly arasında en iyisi bence MasterGel Pro ayni termal macun işlemci için de kullanabilir.
https://www.akakce.com/termal-macun...mansli-ve-iletken-macun-fiyati,545593962.html

Bu nasıl hocam

mx 6 dan daha iyi performans verir mi, pamp out yapar mı ? verdiği performans uzun süreli olur mu ?

MX-6 kivami çok yogun onu onermiyorum zaten attiginiz macun pullsar kaliteli.
Hocam siz olsanız pullsar mı seçerdiniz yoksa cooler master mı

MX6 ekran kartı için uygun değil. Benim attığım hem ekran kartında hem işlemcide kullanılabilir.
işlemcinin termal macununuda değiştiricem peki mxx 6 yı kullanmam daha mı iyi olur bu durumda? yoksa cooler master benim için daha mı uygun olur ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı