TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.646 Çözümler 4 19 Haziran 2023 #11 kofikit dedi: Oyun performansı iyi olur mu bu sistemin. Genişletmek için tıkla... Evet, her oyunu açar.
kofikit dedi: Oyun performansı iyi olur mu bu sistemin. Genişletmek için tıkla... Evet, her oyunu açar.
A ArmindoBrumaa Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 823 Makaleler 1 19 Haziran 2023 #12 kofikit dedi: Oyun performansı iyi olur mu bu sistemin Genişletmek için tıkla... Aynı işlemci ve ekran kartı bende de var. 1080P'de Ultra ayarlarda açamayacağın herhangi bir oyun yok şu anda.
kofikit dedi: Oyun performansı iyi olur mu bu sistemin Genişletmek için tıkla... Aynı işlemci ve ekran kartı bende de var. 1080P'de Ultra ayarlarda açamayacağın herhangi bir oyun yok şu anda.
1 195353 Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 3 20 Haziran 2023 #13 erkantechno dedi: Hocam bu sistemde uzun vadede PSU değişmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Başlıktaki 6700XT'nin PSU ASUS 80 + Gold sanırım ben yanlışmı okudum DeepCool diye?
erkantechno dedi: Hocam bu sistemde uzun vadede PSU değişmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Başlıktaki 6700XT'nin PSU ASUS 80 + Gold sanırım ben yanlışmı okudum DeepCool diye?
E Entita Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #14 LEFT dedi: Alacaklar anakartı yükseltip alsın. Genişletmek için tıkla... Ben anakartı yükseltmeden SSD + işlemci arttırdım sorun olur mu?
LEFT dedi: Alacaklar anakartı yükseltip alsın. Genişletmek için tıkla... Ben anakartı yükseltmeden SSD + işlemci arttırdım sorun olur mu?
Zzaren0 Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #15 Lisser dedi: +1100TL Asus geri ödemesi var, daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU Göremedim Linkte Nereden Bakabilirim
Lisser dedi: +1100TL Asus geri ödemesi var, daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU Göremedim Linkte Nereden Bakabilirim
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 20 Haziran 2023 #16 Entita dedi: Ben anakartı yükseltmeden SSD + işlemci arttırdım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam anakart yükseltin dememin nedeni olası bir upgrade'de önünün açılması.
Entita dedi: Ben anakartı yükseltmeden SSD + işlemci arttırdım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam anakart yükseltin dememin nedeni olası bir upgrade'de önünün açılması.
E Entita Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #17 LEFT dedi: Hocam anakart yükseltin dememin nedeni olası bir Upgrade'de önünün açılması. Genişletmek için tıkla... Tamam bende arttıracaktım da para yetmedi bir şey olmaz deyip aldım.
LEFT dedi: Hocam anakart yükseltin dememin nedeni olası bir Upgrade'de önünün açılması. Genişletmek için tıkla... Tamam bende arttıracaktım da para yetmedi bir şey olmaz deyip aldım.
kofikit Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #18 Sıvı soğutma eklenir mi bu sisteme
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #19 kofikit dedi: Sıvı soğutma eklenir mi bu sisteme Genişletmek için tıkla... Hava soğutma yeterli olacaktır. İsterseniz sıvı soğutma da alabilirsiniz ama bu işlemciye hava soğutma rahatlıkla yetecektir.
kofikit dedi: Sıvı soğutma eklenir mi bu sisteme Genişletmek için tıkla... Hava soğutma yeterli olacaktır. İsterseniz sıvı soğutma da alabilirsiniz ama bu işlemciye hava soğutma rahatlıkla yetecektir.