RX 6700 XT ve R5 7600 işlemciye anakart önerisi

Bütçe
4000 TL
Neden yok dediniz 4060 Ti seviyesindeki bir kart yanlış miyim fiyat performans kartı?
Kas gücü olarak denk olabilir 4060 Ti ile fakat 4060 Ti'da DLSS 3 ve FG gibi özellikler var. Bu kartı sollar geçer ve daha az güç tüketimi gibi avantajları da var. En önemlisi zaten güncel olması. Fiyat performans falan değil 6700 XT. Onu diyen kişiye itimat etmeyin.

Biraz daha ekleyip bunu almaya bakın.

Kas gücü olarak denk olabilir 4060 Ti ile fakat 4060 Ti'da DLSS 3 ve fg gibi özellikler var. Bu kartı sollar geçer ve daha az güç tüketimi gibi avantajları da var. En önemlisi zaten güncel olması.

Ben yayıncı filan değilim saf güce baktım 8 GB yerine 12 GB aldım geleceğe yönelik olsun diye pişman etmez ama değil mi 4-5 yıl bu kart.

Merhaba size bir şey sorabilir miyim ekran kartı 6700XT aldım da kas gücü olarak 8 GB NVIDIA almak yerine daha mantıklı değil mi?

Ben yayıncı filan değilim saf güce baktım 8 GB yerine 12 GB aldım geleceğe yönelik olsun diye pişman etmez ama değil mi 4-5 yıl bu kart.
4-5 yıl gider belki ama AMD'nin VRAM optimizasyonu daha kötü NVIDIA'dan. Pek bir şeye yaramıyor 12 GB olması o yüzden ve DLSS'de düşürüyor VRAM kullanımını az da olsa. Yukarıdaki B650'yi almanıza gerek yok, A620'de yetecektir. Bütçe varsa alınır.

Sıfır aldıysanız değil hocam iade şansınız varsa ederdim ama eskiden aldıysanız veya ikinci el aldıysanız denilir eski cihaz sıfır fiyatı etmez.

Sıfır vatandan aldım bugün 6700XT açtım hata kas gücü olarak pişman etmez 4060 kardan daha iyi bence ikinci ele güvenemedim haksız mıyım?

Ekran kartım iyi yanı AMD sekmetindeki tek iyi seri bu diyorlardı zaten yanlış değilsem doğru müdür?

Sıfır vatandan aldım bugün 6700XT açtım hata kas gücü olarak pişman etmez 4060 kardan daha iyi bence ikinci ele güvenemedim haksız mıyım?

Niye güvenemeyesiniz ki ben 66800XT aldım ikinci el Param Güvende ile 3 gün sonuna kadar test ettim sıcaklıktan oyuna 7 bin e mi ne almıştım benim için harika kart ama sıfır parasını vermezdim.

Vatan'dan bileşen falan alınmaz. Gidin iade edin. Sıfır 4060 veya 4060 Ti alınır o paraya.

Bazen enteresan iyi indirim yapıyorlar ama çoğunlukla dediğiniz gibi.

Niye güvenemeyesiniz ki ben 66800XT aldım ikinci el Param Güvende ile 3 gün sonuna kadar test ettim sıcaklıktan oyuna 7 bin e mi ne almıştım benim için harika kart ama sıfır parasını vermezdim.

Sıfır aldım neyse pişman etmez ama 6700XT yanlış değilim değil mi açilmiş kutu ürünü iade alıyor mu vatan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…