O zaman iade edemezsiniz galiba.. Geçmiş olsun. Attığımız parçalarla bir sistem toplayıp kartı takabilirsiniz. Gigabyte anakartlardan uzak durun. Phanteks kasa ile birlikte benim attıklarımı alın.
O zaman iade edemezsiniz. Geçmiş olsun. Attığımız parçalarla bir sistem toplayıp kartı takabilirsiniz. Gigabyte anakartlardan uzak durun. Phanteks kasa ile birlikte benim attıklarımı alın.
O zaman iade edemezsiniz galiba. Geçmiş olsun. Attığımız parçalarla bir sistem toplayıp kartı takabilirsiniz. Gigabyte anakartlardan uzak durun. Phanteks kasa ile birlikte benim attıklarımı alın.
@Bilgiyasar Meraklısı RTX 4060 alınıyor o paraya. 1800 daha koyarsanız 4060 Ti ama direkt hazır sistem alınır kartı iade ederseniz ve 4060 Ti alırsınız para koymadan.
Değil maalesef. 4060'dan kas gücü olarak yüksek ama DLSS 3 ve FG açınca yine geride kalıyor. Ray Tracing performansı da düşük 6700 XT'nin. FSR 3'da geldi ama yine kurtarmıyor ve 8 GB VRAM gayet yeterli hâlâ. DLSS'de azaltıyor VRAM kullanımını ve VRAM optimizasyonu daha iyi 4060 Ti'ın. @Bilgiyasar Meraklısı