RX 6700 XT veya RTX 4060 sistem mi, MSI Cybord 15 laptop mu?

Sadecebenvesen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar; fikrinizi almak istiyorum. Vatan Bilgisayar'da Intel i3 14100F-Radeon RX 6700 XT-Pro H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16 GB RAM sistem var, fiyatı 18 bin TL. Sistem nasıl?
Bunun yerine RTX 4060'lı bir sistem mi tercih etmeliyim üzerine 2k daha fazla para koyarak? Ayrıca https://www.hepsiburada.com/msi-cyb...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005T8761 bu laptop var. Aralarında kararsız kaldım, hangisini tercih etmek daha mantıklı?

Vatan'daki sistem en iyisi gibi duruyor. Zaten içlerindeki en güçlü sistem o en ucuzu da yine o.

1080p de rahat rahat götürür. DLSS olduğuna bakmayın benzer teknolojiler AMD tarafında da var. Ki RX 6700XT daha güçlü bir kart.

Beni kaç yıl götürür? Misal RX 6700 XT daha önce çıkmış bir sistem.

Hocam 8 senelik 1060 bile şu an çoğu oyunu rahatça oynatıyor. Tam bir yıl vermek zor çünkü yeni oyunların nasıl olacağını bilemeyiz. Ama benim tahminimce 6 yılı var en kötü. Tabii Low-medium ayarlara düşmeyi göze alırsak.

Beni kaç yıl götürür?

Kaç yıl götüreceği daha çok size bağlı, ne tür oyunlar oynadığınız ve hangi çözünürlükte oynadığınız gibi faktörlere göre değişir hala 1050 TI-1060 gibi kaç yıllık kartları kullananlar var sonuçta. Ancak genel olarak şu anki güncel ve önümüzdeki yıllar boyunca çıkacak oyunlar için fazlasıyla yeterli olur. Kas gücü 4060 TI-3070 seviyesinde olsa da 3070 veya 4060 Ti gibi VRAM'den sıkıntı çekme ihtimali de yok, 1440P'de bile oyun oynatabilecek bir ortalamanın üstü bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…